7 oktober 2019

“Hé, Zeeland wat ben je leuk” -WEEKENDVIBES WEEK 43

Hé Zeeland wat ben je leuk!

Elke vrijdagochtend, de “weekendvibes” en delen we naast echt alleen de leukste Zeeuwse weekendtips ook andere leuke tips in Zeeland qua eten, drinken, terrasjes, spelen, uitzichten, slapen en nog veel meer. Mocht je tips voor ons hebben? Mail ze naar: jobine@zeeuwze.nl

Heb jij al pepernoten gehaald bij Van Delft in Middelburg?

Koffie drinken in zeeland?

TIP voor het weekend:
In het najaarszonnetje, uit de wind, en onder de lange Jan. Een Pink Latte met frambozen crunch drinken bij Jells lunchcafe. Mmmm! 

Je kunt hier trouwens ook binnen zitten, mocht het te koud zijn.  

Vijf toffe weekendtips voor het aankomende weekend

Vrijdag 25 oktober

Halloween op De Klepperhoeve in Middelburg

Schrijf de datum alvast in je agenda: vrijdag 25 oktober van 16:30 uur tot 19:30 uur gaan we weer griezelen op De Klepperhoeve. Durf jij het aan!? Klik  hier!

Nightrun Goes 2019 in Goes

Sfeervolle route van 6 km door en rond de binnenstad van Goes. Hardlopend of wandelend door Goese gebouwen, genietend van live-muziek, dansers, straatartiesten en lichtprojecten. Inschrijven kan via www.stichtingjayden.nl.  Klik hier!

Zaterdag 26 oktober

N8vdn8 Middelburg

Persoonlijk één van mijn favoriete Middelburgse evenementen!

Middelburg doet het licht uit op 26 oktober 2019!

De Nacht van de Nacht (N8vdN8) is een jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zaterdag van oktober en zo ook in Middelburg.

Dankzij een klein maar enthousiast team groeide het naar een evenement waarbij er elk jaar meer dan 60 activiteiten te beleven, bekijken en te beluisteren zijn. Van sterren kijken bij de Sterrenwacht, donker tafelen in restaurants en intieme concerten op verschillende, bijzondere locaties.

Verschillende organisaties en een veelvoud aan bedrijven openen deuren, etalages en poorten om de Middelburgse nacht op zijn allermooist te beleven. Klik hier!

90’s Night Oktober edition in Vlissingen

Het 90’s feest dat je niet mag missen, met dj’s zoals Jeroen Post bekend van TMF en ook Arlo van Sluis en Party dj Fabian zijn van de partij!
Van de Spice Girls tot de Party Animals al jouw favoriete 90’s hits zullen zeker de revue passeren kortom dansschoentjes aan en scoren die tickets. 

Klik hier

Zondag 27 oktober

Halloween Koopzondag

Griezelen en smikkelen bij Halloween Koopzondag in Goes! Trick or treat: in je engste Halloween kostuum volg je de speciale route door de binnenstad van Goes en ga je langs de winkels voor (gratis) lekkers. Klik  hier!

Huiskamerconcert bij Haef in Vrouwenpolder: met deze zondag de Company of Sinners!

La Piccola Italia op het Damplein

Maar je moet toch ook eten?

Natuurlijk moet je ook eten, wat dacht je van donker tafelen in Middelburg tijdens de N8vdN8?

Klik hier om voor de deelnemende restaurants. 

Heb jij al kaartjes voor hét feest van de maand november?

Nog leuke plannen?

Op onze website vind je nog veel meer leuks om te gaan doen. Wat dacht je van deze tip

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe ♡ En als jullie nog tips voor ons hebben? Mail dan naar jobine@zeeuwze.nl 

Liefs

Rachelle