6 augustus 2019

De weekendtips voor het weekend van 9, 10 & 11 augustus 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

DAER Festival

Jaa! We gaan weer van start! Festival DÆR zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 augustus 2019 in Vlissingen! Meer info volgt dus houd het evenement in de gaten voor updates over programmering, ticketverkoop en ander leuks!

Klik hier!

Zeeuwse Vliegdagen

Alles wat met luchtvaart te maken heeft. Dat is kortgezegd wat je van de Zeeuwse Vliegdagen op 9,10 en 11 augustus mag verwachten, Vliegtuigen, helicopters, drones, ballonvaarten, zweefvliegen, modelbouwers en nog veel meer. Altijd al meer willen weten over de operationele kant van een vliegveld? Wat komt er allemaal kijken bij het opstijgen en landen van een vliegtuig? Een kijkje achter de schermen laat zien hoe het er aan toe gaat op een klein vliegveld. Ook aan de pilootjes in spe is gedacht, zij kunnen zich vermaken op de Kids Plaza. Een leuk dagje uit voor het hele gezin! Zien we je daar? Klik hier

Kermis Goes

Locatie: Markt, Ged. Zusterstraat, Singelstraat rond de kerk en het parkeerterrein Koepoort. Attracties: Sky Glider  Street Dance, Autoscooter , Walking Street , Turbo Polyp , Future Dance, Tornado Rescue , Swing Bob , UltimateMega Booster , Dragon Family Coaster , Trampolines , Kindermolen, Buggy, Funny Flight. Klik  hier!

Culikaravaan

Hét Foodtruckfestival van Middelburg! 4 dagen lang heerlijke en bijzondere gerechten uit 20 verschillende Foodtrucks uit het hele land. Elke avond live muziek, én een sfeer op het bolwerk die magisch is! Klik hier!

Zeeuwse Zonnige Zomeravonden

Elke woensdagavond en vrijdagavond in juli en augustus is de sterrenwacht geopend met een speciaal ‘zonnig’ programma. Kom dus kennismaken met de enige Zeeuwse sterrenwacht en kom kijken door onze speciale zonnetelescopen. Tussen 19:00 en 20:00 uur staan we op de Middelburgse Markt met speciale zonnetelescopen. Je kan dan met eigen ogen zonnevlekken en zonnevlammen zien. Om 20:00 uur start het binnenprogramma met natuurlijk aandacht voor onze zon en welke invloed deze ster op ons heeft. Klik hier!

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Roxy Ladies Day

Zet deze dag alvast in je agenda!!!! Meer informatie volgt maar de Roxy Ladies Day staat ieder jaar weer garant voor een sportieve dag waarbij niets moet en alles mag. Naast Yoga en Surfen hebben we ook 2 andere onwijs leuke onderdelen. Hou onze pagina in de gaten en opgeven kan via info@sportshopdomburg.nl. Klik hier!

Bier & BBQ Zierikzee

Heb jij al een afspraak staan op 10 augustus?
Nee? Wij wel! Zaterdag 10 augustus willen wij met jou BBQ’en in onze tuin 
Naast de uitgebreide BBQ gerechten, schenken we een breed assortiment aan speciaal bier.

Geen liefhebber van bier? Uiteraard hebben we ook cocktails, GT’s en andere verfrissende drankjes. Met wie kom jij?

Klik  hier!

Young Ellens 

YOUNG ELLENS – Special Edition
Zaterdag 10 Augustus komt niemand minder dan YOUNG ELLENS naar De Hooizolder 

Wat ook nieuw is is een VIP- Area , wil je hier bij zijn ?  App 0652479095.

klik hier!

KATOEN XL

Eten, Drinken en Dansen op het Bleekveld bij Katoen… Super gaaf Festival! 

Klik hier!
 

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

OELJEBROELJE

Het direct aan de Westerschelde gelegen fort in Ellewoutsdijk vormt jaarlijks het decor voor het cultuurfestival OELJEBROELJE. Een dag vol muziek, kunst(markt), theater en cultuur binnen de muren van het historisch fort.

De toegang tot het festivalterrein is gratis.
Parkeren is eveneens gratis.
Ook met de fiets is het fort goed te bereiken. Klik hier!

IBIZA FAIR Renesse

Altijd een groovy en relaxed de Ibiza Fair in Renesse.
Met altijd veel geweldloze gulle oosterburen. Moet je bij zijn weet je wel! Klik hier!

 

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!