2 juli 2019

De weekendtips voor het weekend van 5, 6 & 7 juli 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Festival Onderstroom

Festival Onderstroom is drie dagen lang theater op straat en muziek aan zee in een uniek decor: de stad zelf! Het Festivalhart vind je op het Bellamypark in Vlissingen. Klik hier!

Timmerfabriek restaurant 2019

Voor het vijfde jaar op rij strijken chef Michel Louws en gastvrouw Marianne van Ombergen neer in de Timmerfabriek met hun zomerrestaurant.

Lokale producten, internationale smaken, mooie wijnen en een superlocatie. Louws, zijn strepen o.a. verdiend als sterren-chef bij ’t Veerhuis, kookt altijd puur, en creatief. Ook dit jaar staat hij met zijn kwartet van Chef Peter Whaley uit London en lokale pilaren Remco Elshout en Wouter van Hees te rocken in de timmerkeuken. Klik hier!

CuliFiësta

Op vrijdag 5 juli verandert CuliFair in CuliFiësta: de Goese restaurants maken plaats voor internationale keukens. Een vrolijk en internationaal culinair feest, natuurlijk omlijst door live wereldmuziek. Klik hier!

Zomerconcert 2019 – Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Op vrijdag 5 juli 2019 zal het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in samenwerking met Rescue Vlissingen een groots concert organiseren in De Lasloods te Vlissingen.
Wil je daarbij zijn? Boek dan snel je tickets, want op is op! Klik hier!

Gin-Tonic & Tuna

Zie jij het al voor je? Genieten van een ruim assortiment Gin&Tonic en heerlijke zomerse bites? Op vrijdag 5 juli kan je de VRIJMIBO beginnen bij Hector in Goes. Een super moderne gin & tonic bar verzorgt door Fever-Tree en een ruim keuze uit heerlijke mondvermaakjes o.a. Sashimi, Tataki, Tartaar en gegrilde tonijn. Voor de niet tonijn-eter hebben we genoeg andere heerlijke bites ! Start DJ: +/- 16:30. Klik hier!

Wat is er te doen op Zaterdag in Zeeland?

Zeeland Regatta

Mis het gezelligste zeilevenement van het jaar niet! We beloven je ‘Serious Competition & Serious Fun’. Je kunt je nu nog inschrijven via https://zeelandregatta.eu/inschrijven/ of direct via Sailing Today. Klik hier!

Kermis Westkapelle

🎡🍻Kermis Westkapelle 2019!! 🍻🎡

NIEUW! Wij kunnen wegens een verbouwing tijdens de kermis niet meer exploiteren bij het Koffiehuis. Om toch iets extra’s te doen voor jullie plaatsen we een FEESTTENT op het Abraham Calandplein met optredens van goede bands en lekker eten. We gaan er weer een mooi feestje van maken! Klik  hier!

Nachtstroom 

Wanneer Onderstroom op vrijdag- en zaterdagavond tegen tien uur ’s avonds op zijn eind loopt, dan begint de nacht pas echt. Want dan is het tijd voor Nachtstroom in de Piek.

De afterparty waar je bij moet zijn geweest!. Op beide avonden een ramvol programma dat het daglicht niet kan verdragen.

TOEGANG GRATIS !!! Klik hier!

Kids zomer festival

Kids Zomer Festival Meet & Great met Paw Patrol!
Ben jij een superstar in voetballen, zingen, rappen, dansen, knikkeren? …. Geef je dan op voor de Superstar talentenjacht. Op 6 juli is het feest bij Speeltuin Meiveld…
Let op!! Entree is €5,- p.p. (leden €3,- p.p) Klik hier!

90’s night Vlissingen Summer Edition

Heerlijke Zomer hits, een echte cocktail shaker, palmbomen en een suprise act!
Kom jij ook dansen op je flip flops tijdens deze speciale Summer edition. Klik hier!
 
De langste braderie van Zeeland
 
Zaterdag vanaf 9.30 start de langste braderie van Zeeland. Met meer dan 250 deelnemers is er een enorm aanbod en bieden de kraampjes zeker voor ieder wat wils!
Verspreid over de braderie zijn er allerlei demonstraties, is er straattheater, muziek en kunt u heerlijk wat drinken op één van terrasjes. Klik hier!
 
Boerenmarkt
 
Boerenmarkt, tevens braderie en kermis in Heinkenszand. Klik hier!
Vegan make-up? Zeker! Klik op de afbeelding

Wat is er op zondag te doen in Zeeland?

Festival de Ballade 2019

5, 6 en 7 juli 2019 staat er weer een heerlijke zomerse Ballade op het programma. Drie dagen lang een schitterend sfeertje, leuke muziek en prachtig ander entertainment! Klik hier!

Ed Struijlaart Live

Ed Struijlaart speelt live bij Hard&Ziel. Klik hier

Koude Kermis

De kermis komt een weekje vroeger naar Vlissingen dit jaar. En niet zomaar een kermis, maar de one and only Koude Kermis van DROPSTUFF.nl
De Koude Kermis is alles tussen kunst en kermis. Hij komt tijdens het festival middenin ons Festivalhart op het Bellamypark te staan. Maarrrrrrrrrrrrrrrrr, wat is het nou precies. Klik hier!

Braderie Kloosterzande

Braderie met een diversiteit aan producten. Klik hier!

Zeehonden safari

Sinds enkele jaren liggen er in de Oosterschelde zeehonden op de vondelingsplaat. Dit is de enige zandbank waar u dicht bij de zeehonden kunt komen. Frisia rondvaarten vaart diverse tochten naar de Zeehonden, vanuit Zierikzee en Sint-Annaland. Vanuit Zierikzee duurt de tocht 2 uur, en zal door een Nederlands – Duitse gids gegidst worden. Wegens de enorme belangstelling voor deze tocht is het noodzakelijk vooraf te reserveren. Klik hier!

 

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!