29 augustus 2019

De weekendtips voor het weekend van 30,31 augustus & 1 september 2019

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Zeeland Nazomer Festival
Van 27 augustus t/m 7 september kun je weer genieten van het Zeeland Nazomer Festival! 

Klik hier

Bl!ndman & HAEVN

Het festivalhart van Zeeland nazomerfestival opent met Blindman Collectief & HAEVN  Wij hebben er erg veel zin in! Theater op locatie is ook in volle gang. Klik hier!

Roll of Honour Onthulling herdenkingsmonument

Onthulling Roll of Honour monument voor de 69 gevallen geallieerde bevrijders in november 1944. In aanwezigheid van de plaatsvervangend Ambassadeur van UK en delegaties uit Schotland en Frankrijk.. Een belangrijke toevoeging aan de geschiedenis van Vlissingen in de Tweede Wereldoorlog. Klik  hier!

ABBA

De hooizolder nostalgie! terug in de tijd. Een avond vol entertainment, hier wil je bij zijn ! De tickets staan online , zorg dat je je tickets op tijd koopt want OP=OP ! Klik hier!

Esthedo in Middelburg, klik op de afbeelding om er meer over te lezen!

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Kapelse dagen

De leukste dagen van het jaar komen er weer aan, van 29 t/m 31 augustus organiseren we de Kapelse Dagen 2019! Zien we jou ook? Klik hier!

Tolvrije dag

Op zaterdag 31 augustus is de Westerscheldetunnel tolvrij. Je kunt dan 24 uur lang in beide richtingen door de tunnel rijden zonder tol te betalen. Op deze dag wordt in Zeeland 75 jaar Slag om de Schelde herdacht. Klik hier!

Rommelroute Klarenbeek

Doe mee met Rommelroute Klarenbeek in Middelburg! Verkoop van spullen vanuit garages, vanaf de oprit of stoep. 
De bedoeling is om de route te starten bij de Jumbo. Daar worden de plattegronden met de verkooppunten uitgedeeld. Klik hier!

Summerfestival Goes

KNOCK KNOCK, WHO’S THERE?

Zomer 2019 wordt een zomer om nooit meer te vergeten! Dit jaar nemen we alle hotspots van Zeeland over met een D I K K E Summer Festival editie! 
op 31 Augustus zetten we Goes [LETTERLIJK] op zijn kop, noteer de datum dus alvast! Klik hier!

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

Kleuterbios: Thomas de stoomlocomotief

Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling wordt het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen alle kindjes een echt filmdiploma. Klik hier!

Woodworks

Woodworks is een band uit Zeeland die met akoestische instrumenten muziek maakt. Met veel plezier worden er allerlei verzoekjes vanuit het publiek gespeeld! Niets is hen te dol. De band bestaat uit Hans van der Werf die elk optreden wordt begeleid door verschillende goede en gepassioneerde muzikanten! Feest gegarandeerd. Klik  hier!

Nazomer dansen op het abdij 

De Swinging Affair Big Band tovert het Abdijplein om tot New York, New York! Kom geheel in stijl swingen met Miss Jones en Mr Bojangles, duik terug in de tijd met de zwoele nummers van Ella Fitzgerald en laat je meevoeren met de grootste hits van Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin. Ook een paar recentere hits, zoals van Michael Bublé, staan op het repertoire. Klik hier

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!