27 juni 2019

De weekendtips voor het weekend van 28, 29 & 30 juni 2019 in Zeeland

Wat is er op vrijdag te doen in Zeeland?

Timmerfabriek restaurant 2019

In de zomer van 2019 openen we weer het popup-restaurant .Twaalf weekenden culinair genieten in de monumentale Timmerfabriek.

Dit jaar van 27 juni tm 15 September 2019, 12 weekenden op rij. Iedere donderdag tot en met zondag geopend van 18.00 tot 23.00 uur. Klik hier!

TIPSY by Losbollig

Vrijdag 28 juni gaan we TIPSY worden tijdens, samen, met LOSBOLLIG! Dit gaan we doen met niemand minder dan de bazen BIGGI & ELTON JONATHAN. Zoals gewoonlijk hebben deze 2 mannen helemaal geen introductie nodig, want ze maken ieder feest of festival stuk! Dat weten jullie net zo goed als wij. Klik hier!

Havendagen Terneuzen 

Met de traditionele Havendagen brengt Terneuzen een ode aan de Schelde.
Tal van activiteiten leggen de verbinding met het water en de haven. Een uitgelezen gezelschap Nederlandse en Vlaamse artiesten zorgt voor ouderwetse sfeer en gezelligheid. De Havendagen in optima forma. Klik hier!
 

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland?

Visserijdag Arnemuiden 2019

Gezellige markt voor jong en oud met ruim 100 kramen.
Gebakken vis, garnalen pellen, ringrijden, open musea, streekdrachten, diverse optredens, verenigingen en meer……Klik hier!

Soe-Grub festival

4e Editie SOE-GRUB: Spelen,Ontmoeten,Entertainment & Food event,waarbij een gedeelte van de opbrengst ten gunste komt van KIKA.
GRATIS ENTREE! Klik hier!

Culirit 2019

Een route door het mooie Zeeland met verrassende stops op de mooiste plekjes van onze provincie. Dit jaar alweer de 10de editie. Genieten van de auto, omgeving, gezelschap en heerlijke gerechtjes. Reserveren kan enkel via onze website. Klik hier!

200 jaar brandweer Kloosterzande

Open Dag 200 jaar Brandweer Kloosterzande, 29 JUNI 2019 13.00-18.00uur!

• Historische voertuigen
• Speciale Voertuigen
• Demonstraties Brandweer
• Voorlichting Brandweer
• Brandweer Spelletjes voor Kinderen
• Brandweerman SAM

Klik hier!

Sluusse Kermis

Altijd gezellig op de Sluusse Kermis op de Groote Markt.
Niet alleen voor de kleintjes zeker ook voor de volwassenen! Klik hier

Sorkelsafari Oosterschelde en Grevelingen

Ga mee op snorkelsafari en stap aan boord op de grote RIB genaamd BRUCE. We varen naar een eilandje in het Grevelingenmeer. Hier krijg je van ons de snorkelspullen aan, zodat je lekker kunt dobberen op het water. Snorkelen kan iedereen! schrijf je in via de site. Klik hier!

Crystal Dream Kermis Domburg

Zaterdag 29 juni kan jij terecht @Stationsstraat Domburg voor een spetterend muzikaal feest. HansFreie de piano-tovenaar, beats van Dj JeVaGo & de vette covers van Crystal Dream staan vanavond op het menu! Een geval van ‘hier wil jij ook bij zijn geweest’! Klik hier!

 

 
Esthedo in Middelburg, klik op de afbeelding om er meer over te lezen!

Wat is er op zondag te doen in Zeeland?

Kleurrijk Goes 2019

Op zondag 30 juni 2019 viert kleurrijk Goes haar 10 jarig bestaan op de Grote Markt in Goes. Een middag en avond vol met dans, muziek, cultuur, eten en drinken en volop gezelligheid voor jong en oud.

Reserveer deze datum in de agenda. Dit mag u absoluut niet missen! Klik hier!

Vliegerfestival Domburg 2019

Kom genieten tijdens het vliegerfestival Domburg van levensgrote vliegers op ons mooie strand met mooi weer en hopelijk een lekker windje ☀️🏖🍹💨 Klik hier!

50e Zeeuwse dag van het paard

Vanaf 8.00 uur is er een concours hippique voor paarden en pony’s, vanaf 9.00 uur zijn er keuringen aan de hand en ook de rest van de dag zijn er tal van demonstraties met Fjorden, Trekpaarden, Friezen, Shetlanders en is er een strijdwagenrace. Als bijzonder programmaonderdeel is er voor deze jubileumeditie een optreden van de Koninklijke Stallen tijdens het middagprogramma. De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur. Klik hier!

Slag om de Schelde

Deze fase van de strijd om de Scheldemonding betrof de bevrijding van Walcheren, het laatste stuk land langs de Scheldemonding dat nog in Duitse handen was. De enige toegangsweg over land was de Sloedam die het eiland met Zuid-Beveland verbond. Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!