4 juli 2019

De weekendtips voor het weekend van 26,27 & 28 juli 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Domburg Summer Festival 2019

Op vrijdag 26 juli 2019 vind alweer de vierde editie van het ‘Domburg Summer Festival’ plaats bij CafĆ© Tramzicht in Domburg. Een festival dat je niet wilt missen!

Ook voor de editie van 2019 hebben we een dikke line-up voor jullie kunnen realiseren. Wij zullen iedere week artiesten bekend gaan maken tot aan de week van het evenement! Klik hier!

Temple of techhouse

Het wordt tropisch Aan op de Dam! De Temple of Techhouse crew verzorgt een ultiem dansbaar, zwoel, sexy en extatisch feestje op de rooftop van De DAM. Dat betekent: cocktails, zee, strand, lekkere mannen en vrouwen en de beste selectie van dikke vette deephouse en techhouse. Gratis entree want niemand mag dit missen! Klik hier!

Kermis Renesse 2019

De gezelligste kermis van Zeeland staat weer van 25 juli t/m 31 juli 2019 rond de kerk van Renesse. Klik hier!

Music Beach party Pantarhei

Klik hier

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Mosselfeesten Middelburg

Ouderwets feesten zoals het hoort mosselfeesten Middelburg. Klik hier!

Summerfestival Terneuzen

Op zaterdag 27 juli zetten we het STADHUISPLEIN op zijn kop met een line-up vol gekkigheid & vreugde. šŸ˜ De LITHEID van vorig jaar zetten we in een stijgende lijn door & Terneuzen zetten we op de kaart! Klik hier!

PeeRock in Colijnsplaat

PEEROCK is in 1993 opgezet door een paar vrienden als feestje waar diverse bandjes optreden in een weiland en is uitgegroeid tot een professioneel muziekfestival. Klik hier

TIPSY bij Losbollig
Klik hier

wat is er te doen op zondag in Zeeland?

Dancetour Goes

De laatste zondag van juli gaan we weer knallen op de Grote Markt. Voor Goes is dit de 15e editie. Beter kom je naar Dancetour. It’s free! Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!