23 mei 2019

De weekendtips voor het weekend van 24, 25 & 26 mei 2019 in Zeeland

Wat is er vrijdag te doen in Zeeland?

5e Middelburgse Abdij Bier Festival

Abij bier festival met diverse brouwers, amateur brouwers, master classes, degustaties en nog veel meer op het gebied van speciaal bier. Klik hier!

Dance of Peace Weekend Clinge

Experience a beautiful dance journey of individual expression and commUnity celebration with joy and heart connection.

Beautiful souls, welcome to come together to move, shine, dance, sing, meditate and include!
With inspiring & soulful creators of SuryaSoul®DanceOfLife Philippe Beaufour & Sabine Zweig Klik hier!

Licht-en watershow de Vliegende Hollander

Trots dat er weer iets te beleven valt! 7 weken lang. In samenwerking met Gemeente Terneuzen realiseren wij een licht- en watershow in de Herengracht. Benieuwd? Klik hier!

Snelle, Bas de Meijer, Skiggy Rapz & more

Vette bak hiphop, een hele avond lang, gehost door Bas de Meijer in De Spot! We beginnen direct goed met Snelle, daarna trekken Bas & Skiggy Rapz, Young Villian, Jéno, Cyclo B en DJ Vindictiv de avond in hoog tempo door. Klik hier!

Wat is er zaterdag te doen in Zeeland?

Vikingen op Walcheren

In het kader van het 250-jarig bestaan van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen opent vrijdag (24 mei) de tentoonstelling ‘Vikingen op Walcheren?’ in museum Terra Maris in Oostkapelle. De expositie gaat over vondsten, verhalen, feiten en fabels over de Vikingen op Walcheren en is tot en met 25 mei 2020 te zien.
Klik hier!

Hollandsche Hoevedag

Kom je zaterdag 25 mei ook naar de Hollandsche Hoevedag? Om 13.00 uur is de openingshandeling door burgemeester Margot Mulder en het kindercollega en daarna zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Klik hier!

Culitruck Foodfestival 2019 – Hulst

De vierde editie van CuliTruck staat in het vooruitzicht! Lekker eten, drinken, dansen en kletsen met je vrienden, familie, sportteam en/of collega’s.

Het Oranje Bolwerk in Hulst wordt op zaterdag 25 mei én zondag 26 mei 2019 omgetoverd tot 1 groot open lucht restaurant met tientallen foodtrucks met gerechten vanuit de hele wereld. Klik hier!

Bunkerdag 2019

De hele dag zullen alle bunkers langs de kust hun deuren openen. Batterie Dishoek doet uiteraard hier aan mee. Toegangs bandjes voor alle bunkers zijn te koop bij ons op de lokatie. Klik hier!

Klomppop Festivalweekend 2019

39e editie van Klomppop Festivalweekend, het grootste en oudste festival van Zuid-Beveland (regio Goes).  Klik hier!

SEXY Tramzicht • 25 Mei

Nadat we 2019 zijn begonnen met 4 volledig uitverkochte edities zijn we zaterdag 25 mei weer terug in Tramzicht Domburg! De zomer komt er aan.. dus ook bij SEXY gaat het steeds meer zomers worden! DJ’s deze avond: TEAM PEACH & DJ Timo. Klik hier!

Iris Hond speelt Einaudi

Na twee uitverkochte theatertournees geeft Iris Hond eind mei twee speciale concerten met muziek van Einaudi in het Concertgebouw in Amsterdam en één concert in de Oostkerk in Middelburg. Klik hier!

Klik hier om naar de FESTIVAL AGENDA ZEELAND te gaan

Wat is er zondag te doen in Zeeland?

Concert Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Op 26 mei verzorgt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert op de Grote Markt in Goes. Met De Bellringers mogen we als gast-ensemble met 1 specifiek nummer meespelen! Een hele eer! Dit beloofd een super mooi concert te worden! De toegang is vrij! Klik hier!

Open dagen Middellandse zeetuin

euk dat u geïnteresseerd bent de tuin te bezoeken. Entree: 5,- p.p (Incl. koffie of thee) kinderen tot 12 jaar gratis. U bent van harte welkom. Klik hier!

Grote Hamersma Proeverij Vliegendt Hert

Aanstaande zaterdag en zondag hebben we in samenwerking met de Grote Hamersma Gids en Gastrovino de grootste en meest uitgebreide proeverij van dit jaar! Meer dan 40 wijnen uit de Gastrovino Hamersma gids kunnen worden geproefd tijdens deze twee middagen. Uiteraard vergezeld van uitleg, advies en een klein hapje. Klik hier!

Klik op de afbeelding voor meer over deze beauty hotspot in Middelburg

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!