31 juli 2019

De weekendtips voor het weekend van 2,3 & 4 augustus 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

De Middelburgse Kermis 2019

Ben jij er bij? Bij DÉ grootste kermis van #Zeeland?
Van 2 t/m 8 aug. 2019 op de Markt & plein-1940. Klik  hier!

Nachtmarkt Vlissingen

Voor de 36ste keer gaan we weer die prachtige boulevards in Vlissingen vullen met de beste standwerkers, de mooiste kramen en sluiten we traditioneel af met vuurwerk! Veel van de horecabedrijven op de boulevards hebben live- muziek. Kortom een fijne plek om de vrijdagavond door te brengen, u komt toch ook? Klik hier!

Visserijfeesten Breskens 2019

In 2019 worden de visserijfeesten georganiseerd op 2,3 en 4 augustus. Klik hier!

Dijkfeest 2019 Westkapelle

Vrijdag 2 augustus is het weer DIJKFEEST op de Zeedijk in Westkapelle! Met o.a. zeepkistenrace, Kids Disco, DJ’s & vuurwerkspektakel. Dat wordt feesten!!

Aanmelden zeepkistenrace via:  info@kasteelvanbatavia.nl
Entree is gratis. Klik hier!

LIMA beach Grand Opening Weekender

The official opening of LIMA Beach a whole weekend long with the best music, food, drinks, discounts, specials and many more! Klik hier!

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Vis- & Versmarkt Veere

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er weer volop verse (streek)producten te koop op de markt aan de Kaai. Er is een rijk aanbod aan verse vis, schaal- en schelpdieren en andere vers producten zoals groente en fruit, kazen en speciale broden. De markt gaat de hele zomer door! Klik hier!

Zomer Bierfestival Middelburg

Het zonnigste festival op Walcheren voor speciaal- en craftbier liefhebbers! 10 internationale brouwerijen met heel veel soorten bier. Niet alleen leuk voor beergeeks maar ook leuk voor de beginner! Daarnaast is het gehele gezin welkom! Er zijn ook wijnen / frisdranken/foodtrucks /live muziekje/ diverse spellen en verkoelende elementen in zomersfeer.. een leuke dag voor het gehele gezin! Tickets inclusief 2 drankjes. Diverse foodstands, springkussens, draaimolen, kids vertier(speciale rook en alcoholvrije) kids corner. Kinderen onder begeleiding ouder/voogd GRATIS entree! Klik hier!

Lasershow met DJ in Zoutelande

Hier moet je bij zijn!. Een spectaculaire lasershow met DJ.
22:00 uur – 23:00 uur DJ Maximuss
23:00 uur -23:30uur Lasershow & DJ Maximuss. Klik hier!

Vlissingen Zingt 2019

Het gezelligste festival van Vlissingen. Kom en zing mee met ons. Klik hier!

Beachboom Festival ’19

Join the ultimate beachparty! 3 Augustus biedt Beachboom, direct aan het strand, een festival om nooit te vergeten. Een imposante line-up, coole acts, decoratie all over the place en een ongekende vibe! De sunset aan de Brouwersdam, dikke beats, een lekker drankje en dit jaar maar liefst 3 stages. Naast het vertrouwde ‘House Stage’ biedt Beachboom nu ook een ‘Party Stage’ en ’90’s Stage’! Trek je dansschoenen aan en ga los. Klik hier!

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

Kunstmarkt en jubileumtentoonstelling

Elke eerste zondag van augustus vindt de Kunstmarkt plaats. Op het Abdijplein in Middelburg kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur maximaal 60 kunstenaars hun werk presenteren. En naast het presenteren van het werk kan er natuurlijk ook verkocht worden! We proberen de diverse kunstvormen zo veel mogelijk af te wisselen, zoals schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk, fotografie, keramiek, sculpturen, houtwerk, edelsmeedwerk, werken van rubber, papier, staal of textiel. Ook proberen we de Kunstmarkt jaarlijks te “verversen” met nieuwe deelnemers. Klik hier!

Isabel Provoost live bij Hard en Ziel

Isabel Provoost, bekend van ‘The Voice’ komt bij ons spelen. Klik  hier!  https://www.youtube.com/watch?v=9wRHmL–EMs

Kids bootcamp

Ook in de vakantie is sporten leuk 🥳
4 augustus starten we de dag met een KIDS BOOTCAMP. Neem de hele familie mee of je beste vriendjes en vriendinnetjes. We gaan er weer een sportieve maar vooral ook een gezellige ochtend van maken 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️ Tot dan. Klik hier!

World press Photo Expo Zierikzee

Van zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus 2019 is de World Press Photo Exhibition 2019 te bezoeken in de Nieuwe Kerk Zierikzee. De tentoonstelling toont de winnaars van de jaarlijkse fotowedstrijd en dus de beste foto’s van 2018 in de visuele journalistiek. Klik hier!

Foodtrucks by the Sea 2019

Foodtruckfestival met veel soorten foodtrucks, burgers, Mexicaans, Spaans, Luikse wafels/koffie, Boerenfriet, hamburgers en nog veel meer keuze. Vrijdag 2 augustus vanaf 18:00 uur live muziek van Woodworks De Band, zaterdag 3 augustus vanaf 17:00 uur Jay-Roon & the Loose Ends en zondag 4 augustus vanaf 15:00 uur The Wieners. Voor de overige muzikale invulling van het weekend draait plaatjes. Er is ook voldoende kindervertier met oa. Springkussens, pony rijden, schminken en dergelijke. Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!