20 augustus 2019

De weekendtips voor het weekend van 23, 24 & 25 augustus in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Sunset SUPyoga

Kom jij ook voor deze stoere, relaxte droom yogales op het water.
Terwijl de zon langzaam het einde van deze dag laat zien, beleef jij dit mooie moment samen met ons op het Veerse-meer. Have fun, speel met de natuur en kom tot rust in de meest ultieme eindhouding Savasana die je ooit hebt gehad. Wij zorgen voor een heerlijk kopje thee aan het einde van deze les en kijken uit naar jullie aanwezigheid. Klik hier!

Zeeuwse hardloop3daagse

Drie dagen hardlopen op 3 verschillende locaties in Zeeland: Valkenisse (bij Zoutelande), Burgh-Haamstede en Neeltje Jans! Klik  hier!

Salsa on the beach LIMA BEACH

Altijd al willen ‘Salsa’ dansen? Met uitzicht op het water? Op vrijdag 23 augustus is het mogelijk bij LIMA Beach Goes. In samenwerking met MiSalsa NL zullen er workshops Salsa gegeven en kan je dansen onder het genot van heerlijke hapjes & drankjes. Entree is natuurlijk gratis & na de workshop gaan we natuurlijk in stijl door met een DJ. Klik hier!

Benjamin Bryan & Friends

Dames en Heren! Vrijdag 23-08 is er weer een nieuwe editie: 

Vanaf 17:00 tot 21:00 wordt het strand bij de Panta Rhei weer omgetoverd! Er zullen weer toffe Dj’s aanwezig zijn om jullie te voorzien met de beste tunes, gepaard met heerlijke hapjes & drankjes! De eerste DJ is niemand minder dan Laurens van Dijk! Klik hier!

Surrender in de Hooizolder

Hoeiendag Surrender gaat weer eens Rocken in de Hooizolder, dat is al een stuitje heleeje. Ok Meriete is tr ealemille klaer voe. Dat wor dus un potje dampestamperocke in Wasschappel. Hope julder dih oal tehen te kommen, hroeten van Meriete en de Band. SALU EN DE KOST EN TOT HOOI.

Klik hier!

Wat is er te doen op Zaterdag in Zeeland?

Plukdag/Opendag – Delcorf

Kom zelf uw Delcorf appels plukken! Pluk zoveel appels als u wilt en betaal de geplukte appels bij de kassa. Hapjes / drankjes en warme wafels voor het goede doel verkrijgbaar! Een rondje met de pluktrein door de boomgaard, de mobiele sap-pers bewonderen, trampolinespringen in de trampolinetuin, een gezellig dagje uit voor jong en oud! Klik hier!

Bazaar Grijpskerke 2019

Jaarlijkse Bazaar met grote rommelmarkt in Grijpskerke. Gratis entree! Klik hier!

Kids Festival Hatseflats

Festival voor kinderen met ouders en of verzorgers. Maar de kinderen staan centraal.
Er zijn workshops, food & drinks en shopping…meet&greet met de sneeuwzusjes Anna en Elsa, dus kom gezellig naar dit super leuke festival!! Klik  hier!

Havendagen Zierikzee

Nog even en het is zover…de havendagen in Zierikzee!! Ook op de Loswal zijn er vele activiteiten…De kinderen kunnen hun hart ophalen bij het reuzenrad, de kinderdisco, de Hooi kinderband en de spring- kussens. Ook vind hier de pubquiz plaats en is er een optreden van het Neptunus koor.Hartelijk welkom op de Havendagen Zierikzee 22, 23 en 24 augustus 2019. Klik  hier!

Wat is er te doen op zondag in Zeeland

2e editie Spaanse weekend (Kade Parade)

Heb jij het al gehoord? Na het succes van afgelopen jaar komt er een 2e editie van de kade parade in de haven van Goes. Wij gaan dit natuurlijk weer in Spaanse stijl verzorgen met veel lekkere tapas. Zo vind je bij ons onder andere: pinchos, gazpacho, pata negra , crema catalana, eigengemaakte sangria, mooie wijnen, San Miquel bier, Spaanse muziek en enorm veel gezelligheid. Klik hier!

Veere 1809

Op 24 en 25 augustus 2019 zullen de Engelsen weer een landing uitvoeren te Veere om zo de Fransen te verdrijven en van daar uit Antwerpen te bereiken en in te nemen .
De Frans/Nederlandse troepen zullen Veere tot het uiterste proberen te verdedigen .
Zij hebben echter een kleine bondgenoot maar in grote getale aanwezig waar de Engelsen niet van weten ……….Klik  hier!

43e Mosselfeesten 2019

24 & 25 augustus 2019 staat PHILIPPINE weer in het teken van de 43e Mosselfeesten. Het weekend zal in het teken staan van gezelligheid, muziek, sportiviteit, kinderanimatie en natuurlijk heerlijke mosselen! Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!