19 september 2019

De weekendtips voor het weekend van 20, 21 &22 september 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Oesterfestival 2019

Het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen zal in September weer van start gaan! Drie dagen lang culinaire verrassingen op het terrein van de Oesterij in Yerseke. Diverse deelnemers met unieke producten. Klik hier!

That’s my Jam

THAT’S MY JAM is op 20 september weer terug! Dé 25+ party in de regio! We gaan weer terug naar de jaren 90 en begin 2000 met DJ D.E.F. & DJ DBAWS. De avond wordt gehost door RMAGEDDON! Even lekker dansen op muziek die je tegenwoordig niet meer hoort in de clubs! Avond vol met heerlijke HIP HOP en R&B Classics! Klik hier!

Jazz by the sea

Tot en met zondag verrassende jazzy optredens aan de Zeeuwse kust! Klik hier!

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Duurzaamheidsfestival – ZLND 2050

Hoe duurzaam is Zeeland in 2050?

De doelstelling vanuit de overheid is om tegen die tijd volledig circulair en duurzaam te zijn. Een mooi streven… maar waar staat Zeeland momenteel op dit gebied? En wat gaan we eraan doen om te zorgen dat we deze doelstellingen ook daadwerkelijk halen? Ook jij zal hier iets in moeten bijdragen, want dit gaat ons allemaal aan! Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Klik hier!

World Cleanup Day @Vlissingse stranden

Zaterdag 21 september is het zover: World Cleanup Day 2019. Dit is het grootste burgerinitiatief ter wereld dat zich inzet tegen zwerfvuil! In ruim 160 landen steken miljoenen vrijwilligers de handen uit de mouwen om de planeet een grote schoonmaakbeurt te geven.

‘Onze’ stranden behoren tot de schoonste van Nederland en dit willen we uiteraard graag zo houden. Daarom nam Susan van der Baan het initiatief om samen met ons en ‘Doe mee, verlos de zee’ een cleanup actie voor de Vlissingse stranden te organiseren. De teller staat inmiddels op 84 deelnemers. Doe je ook mee? Want samen maken we het verschil! Klik hier!

Caravan weekend Skydive Zeeland

We krijgen in het weekend van 21 en 22 september een Cessna 208 op bezoek!! Het grote vliegtuig komt naar Zeeland! We kunnen dan per vlucht niet 2 maar 7 (tandem) springers meenemen! Klik  hier!

Losbollig vier jaar!

Op zaterdag 21 september vieren we de 4e verjaardag van LOSBOLLIG! Jep! Vier jaar lang!

Voor ons verjaardagsfeestje hebben we niemand minder dan de meest gespierde DJ in Nederland, STIEKZ a.k.a. #spierballenmuziek uitgenodigd! STIEKZ komt LOSBOLLIG even blessen met wat Moombahton, Afro House en allerlei andere gekke tunes! Naast STIEKZ komen ook JAILO, SANDER MAAS, LEESA en A-STYL draaien op ons feestje! De avond wordt gehost door niemand minder dan DONSON! Klik hier!

Salsa by the Sea
Buiten dansen, voeten in het zand, verfrissende cocktails en heerlijk hapjes? Klik hier

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

De vaart van Vlissingen

De Vaart van Vlissingen, de 2e editie op zondag 22 september.
Het programma ziet er als volgt uit:
09:30 uur: start kidsrun 1500 mtr (categorie 7-9 jaar en 10-12 jaar)
10:00 uur: prijsuitreiking Kidsrun
10:30 uur: start hardloopwedstrijden
10:45 uur: aansluitend op de hardlopers starten de wandelaars
Prijsuitreiking 12:15 uur (of later, na binnenkomst eerste 3 dames Halve Marathon) Klik  hier!

 

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!