18 april 2019

De weekendtips voor het weekend van 20, 21 & 22 april 2019 in Zeeland

Wat is er vrijdag te doen in Zeeland

Paaseieren zoeken!

Ook dit jaar verstopt de paashaas weer een heleboel eitjes!
Kom je vrijdag 19 april ook helpen zoeken bij Speelhof Hoogerzael?
De paashaas zal ook dit jaar weer allemaal overheerlijke paaseitjes verstoppen. Ook zijn er voor de echte speurneuzen reuze eieren verstopt. Vind je er een? Dan maak je kans op een lekkere verrassing. Klik hier!

Bluesroute Middelburg

25e Bluesroute Middelburg. Live blues in 10 cafe’s. Klik hier!

Dopamine met Snelle

En we gaan gewoon lekker door, na de XXL editie van Dopamine keren wij op vrijdag 19 april terug met niemand minder dan Snelle! Klik hier!

Volle maan vuurloop

De maan van het ontwaken, dat is het thema van deze volle maan.
Alles wordt wakker in de natuur, zichtbaar, vruchtbaar. De energie van deze maan kun je gebruiken om extra kracht, groei en bloei in je leven te brengen. Deze keer ook met vuur! Heel bewust stappen zetten over het hete pad van kolen voor dat wat er echt toe doet, voor jou!! Klik hier!

 

Wat is er zaterdag te doen in Zeeland

Kick-off Survival Training Zeeland

Zaterdag 20 april starten we met de kick-off van Survival Training Zeeland op onze vernieuwde hindernisbaan! Dwarsbalken, evenwichtsbalken, monkeybars, bandenobstakels, rechte muur, rope climbs, en andere hindernissen om jezelf uit te dagen. Om 10:00 uur organiseren we een gezamenlijke les, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Klik hier!

Feestelijke opening FairtradeUpgrade

Jij komt toch ook even gezellig langs voor een kopje koffie met wat lekkers om onze opening mee te vieren? En als je op deze dag iets koopt krijg je ook nog eens een lootje waarmee je kans maakt op een leuke prijs (op is op)
We maken er een gezellige dag van. Klik hier!

Paasmarkt

Op zaterdag 20 april en maandag 22 april is er de  jaarlijkse paasmarkt. We zijn vanaf 10:00 tot 16:30 geopend. Er zijn leuke kraampjes, heerlijke hapjes en natuurlijk zijn de ateliers geopend waar diverse workshops gevolgd kunnen worden. Tot dan!! Klik hier!

Bob Marley’s Legend Tribute

Rootsriders, “Europas beste Bob Marley tribute” als we BBC RADIO 4 mogen geloven, keren dit voorjaar terug met hun nieuwe show LEGEND35, een hommage aan LEGEND, het beroemde verzamelalbum dat drie jaar na de dood van de KING OF REGGAE werd uitgebracht. Klik Hier!

Wat is er zondag te doen in Zeeland

Paasritten met de stoomtrein

De Paashaas rijdt mee in de stoomtreinen! Ga gezellig met de Paashaas op de foto. Misschien heeft hij ook wel lekkere paaseitjes meegenomen….Klik hier

Paasfeest op de houtzaagwerf

Paasfeest met houtzaagbier, eten en veel muziek. Klik hier

Paasvinyl 2019!

EI EI EI! Met pasen is heel Seventy-Seven blij! Want het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie van Paasvinyl. Dansen, drinken en de lekkerste plaatjes van DJ’s Lennert & Mac. Dus na de paasbrunch of gourmetschotel gaan we het dak er af dansen! Tot zondag! Klik hier!

Paastechno

Hij is er weer….
Zondag 21 april is er de Paastechno met DJ Duck my Sick , Ronnie Kauffman en Janick Megroot…..Kaarten zijn 10 euro. Zorg dat je op tijd bent , want vol = vol. Klik hier!

The Bull | Bass Modulators (Easter Weekend)

Na een uitverkochte editie heeft The Bull als nieuw harde stijlen feestje in Zeeland eigenlijk geen introductie meer nodig. The Bull buldert met echo’s door heel Zeeland!

Zet het alvast in de agenda want zondag 21 april (Pasen) rent het beest weer door de straten van Goes richting El Toro! Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!