17 januari 2019

De weekendtips voor het weekend van 18, 19 & 20 januari 2019 in Zeeland

Wat is er op vrijdag te doen in Zeeland?

Crazy Piano´s Scheldetheater Terneuzen
Crazy Piano’s weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van.
klik
hier

Supercross Goes 2019
Op 18 en 19 januari 2019 zijn de Zeelandhallen in Goes omgebouwd tot een waar Supercross mekka. Tijdens de Supercross strijden enkele honderden coureurs om een ereprijs in hun klasse.
klik hier

It´s Friyay – Gratis Entree
It’s Friyay! DJ A-Styl (#meesterschutters / Mr. LOSBOLLIG) draait weer de hele avond alleen de lekkerste tracks van toen en nu. Wellicht komt er nog iemand mee draaien. Dat zien jullie op de avond zelf wel.
klik
hier

Bourbon Legends in Breskens
In deze Amerikaanse Whiskey masterclass komt Kees Ernste, Bourbon ambassadeur van Jim Beam Maker’s Mark, ons alles vertellen over de geschiedenis en het productieproces van deze Amerikaanse Whiskey. Door middel van een tasting van verschillende varianten bourbon ontdekt u de verschillende smaaknuances.
klik hier 

It’s Friyay! in Middelburg
DJ A-Styl draait weer de hele avond alleen de lekkerste tracks van toen en nu. DJ Cloud Nine komt ook wat plaatjes draaien! Die twee samen wordt gegarandeerd gezelligheid! Klik hier 

Club Devo Reünie Goes
Op vrijdag 18 januari is het zover, weer even terug in de tijd tijdens de officiële Club Devo Reünie! Klik hier

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland?

Bert Dockx in Hulst
Bert Dockx, de onvolprezen gitarist uit Antwerpen, heeft al heel wat moois op zijn naam staan. Dockx bracht in 2008 de band Flying Horseman samen, waarmee hij inmiddels vijf albums heeft uitgebracht en eerder mee in Hulst stond.
klik hier

DJ Marvega! | Kasteel van Batavia
The First Party of the Year @ Café Kasteel van Batavia! Zaterdag 19 januari dansen tot in de nacht met DJ Marvega. Who’s in?
klik
hier

Slagwerkconcert in Sint Philipsland
Op zaterdag 19 januari trapt Concordia het jaar muzikaal af met een slagwerkconcert, waarvoor naast de eigen slagwerkgroep twee andere groepen zijn uitgenodigd.
klik hier

Masterclass NEYES BROWS in Zierikzee
Zaterdag 19 januari te Zierikzee een gratis masterclass voor NEYES Brows Artisten. Hierbij krijg je een certificaat sticker voor het jaar 2019.
klik hier

Skapiche in Vlissingen
Het word weer de beentjes van de vloer met de energieke uptempo party ska band Skapiche?! Deze negen koppige band die van ieder optreden een wervelende show weet te maken speelt met een vette swingende blazerssectie! De zangeres heeft een dijk van een stem en onuitputtelijke energie. Klik hier

Hot FUZZ in Vlissingen
Klik hier

Wat is er op zondag te doen in Zeeland?

Stegen & Wijn in Middelburg
Reis mee terug in de tijd en ontdek Middelburg van haar geheime kant tijdens een amusante en mysterieuze tocht door de Middelburgse stegen.
klik hier

Bordspelcafe bij Eric’s Bar in Goes
Gezellig, op zondag een bordspel spelen in de kroeg! Het bordspelcafé combineert het beste van twee werelden: speciaalbier en bordspellen.
klik hier


Electric Avenue in Vlissingen
Duo Electric Avenue verzorgt dit keer de Lazy Sunday. Goed verzorgde covers met prachtige zang, en dit alles op een aangenaam volume! Lekker met een hapje en een drankje onderuitgezakt zondagmiddagen.
klik hier

Expo Veerenaren Vastgelegd in Museum Veere
De expositie ‘Veerenaren Vastgelegd’ is een eerbetoon aan de excentrieke Veerse fotograaf.
klik hier 

Ellen Shae live bij HAEF in Vrouwenpolder (huiskamerconcert)
Na vele optredens van Groningen/ Zwolle/ Amsterdam/ Amerika nam de band een hele korte pauze waarin Ellen nieuw werk heeft geschreven! En dit nieuwe werk kun je deze zondag bewonderen in de muzikaalste huiskamer van Vrouwenpolder.
Klik hier

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!