13 juni 2019

De weekendtips voor het weekend van 14, 15 & 16 juni 2019 in Zeeland

Wat is er vrijdag te doen in Zeeland?

Eindeloos Eiland Festival 2019

Het mooiste, leukste en grappigste festival op Noord-Beveland.
Vol met kunst, cultuur en muziek! In 2019 vieren we ons lustrum groots met weer een verrassend programma. Zien we jullie 14/15/16 juni in Wissenkerke? klik hier!

WrX Bedrijventour

Al eens willen weten hoe een specifiek bedrijf er van binnen uitziet? Grijp dan nu je kans! De WrX Bedrijventour is de gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij een bedrijf die matcht bij jouw interesses.

Leuk detail: ik geef een workshop over imago building op Social Media! 

Op vrijdag 14 juni 2019 openen diverse bedrijven hun deuren. Klik hier!

Triathlon Wilhelminadorp 2019

14 juni vindt editie 2019 plaats van de Triathlon Wilhelminadorp. 
zwemmen: ca 500 meter
fietsen: ca 22km
hardlopen: ca 5km

Doe jij ook (weer) mee? Klik hier!

Recordpoging langste mosseltafel van Nederland!

Doe jij mee om het Nederlandse record te verbreken in Vlissingen?!
Wie: Iedereen die mosselen lust!
Wat:1 kilo mosselen per persoon | incl. brood | incl. sauzen | excl. drankjes Kosten: €10,- pp. 

Klik hier!

Kom je ook een dansje doen? Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Wat is er zaterdag te doen in Zeeland?

Living Statues Festival Domburg

Vorig jaar een groot succes en daarom nu weer op de planning: Living Statues Festival in Domburg. 

Zaterdag 15 juni 2019 vanaf 14.00u op de Markt. Kom jij ook? Klik  hier!

Beach Rugby Middelburg-het dames toernooi

15 juni 2019 op de Markt in Middelburg. Het damesteam van EZRC Oemoemenoe organiseert haar eerste dames beach rugby toernooi op de Markt in Middelburg. De wedstrijden starten om 18.00 uur en de finales zullen vanaf 21.00 uur gespeeld worden! Kom vooral kijken naar dit leuke toernooi!? Klik hier!

Stadspicknick Vlissingen

De leukste en gezelligste picknick van Vlissingen komt er weer aan!
Let op; wegens omstandigheden zal de picknick niet plaatsvinden op de oude markt maar op het bellamypark!Iedereen is welkom en het is helemaal gratis! Wel graag even aanmelden van te voren via: hartindestad@gmail.com  Klik hier!

Loop voor MS Westkapelle

Hardloop- en wandeltocht over 5 of 10 km in Westkapelle. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Nationaal MS Fonds.
Er is douchegelegenheid aanwezig en aansluitend leuke andere activiteiten zoals een voetbalwedstrijd, kinderspelen en een afterparty met koek en zopie. Klik hier!

Vis – en Versmarkt Veere

Vanaf zaterdag 18 mei 2019 is de wekelijkse vis- en versmarkt weer in Veere. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er weer volop verse (streek)producten te koop op de markt aan de Kaai. Er is een rijk aanbod aan verse vis, schaal- en schelpdieren en andere vers producten zoals groente en fruit, kazen en speciale broden. Klik hier!

Summer Festival Vlissingen – Machinefabriek

KNOCK KNOCK, WHO’S THERE?

Zomer 2019 wordt een zomer om nooit meer te vergeten! Dit jaar nemen we alle hotspots van Zeeland over met een D I K K E Summer Festival editie! Op zaterdag 15 juni zijn we met de eerste van de reeks 4 festivals te vinden in de Machinefabriek in Vlissingen. We pakken uit met een WASLIJST aan TOP artiesten! Klik hier!

Wat is er zondag te doen in Zeeland?

Hulster Dweildag

Op de Hulster Dweildag brengen weer leutige muzikale tonen ten gehore op diverse podiums in Hulst. Klik hier!

Zeeland Beach Classics 2019

Op het programma staan Beachvolleybal (zowel Eredivisiewedstrijden als Summer Beach Volleyball Circuit), Beachtennis, Beachsoccer en het spectaculaire Bossaball. Daarnaast bieden we een podium voor demonstratiesporten. Zo staat Slackline, acrobatiek op een strakgespannen elastiek, op het programma en nog veel meer! Klik hier!

Peelandmars Wissenkerke

Op zondag 16 juni 2019 gaan we weer van start met de Peelandmars. De afstanden zullen iets anders zijn als in 2018, maar het gaat een enorm mooie tocht worden tijdens deze 2e editie. Klik hier!

WijnSpijs Wandeling Vlissingen

Finally! De WijnSpijs Wandeling in Vlissingen op 16 juni! Een heerlijke wandeling waar je tussen 12:00 en 17:00 de beste wijn-spijs combinaties proeft! Culinair genieten in een gezellige Nederlandse havenstad. Dit wil je niet missen! Klik hier!

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over Esthedo Beauty (aanrader)!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!