4 juli 2019

De weekendtips voor het weekend van 12,13 & 14 juli 2019 in Zeeland

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Pop-up store Loods of stock

Onze LOODS kids store Pop-Up in Middelburg gaat open! En daarom de eerste week een opening stunt!
5 HALEN – 2 BETALEN
Alle merken! De hele zomer 2019 collectie! Deze opening stunt duurt één week en begint op woensdag 10 juli 10:00u. Klik hier!

Zeeuwse kunstenaars

Schilderijen, keramiek, glaskunst, beelden en grafisch werk. Initiatief van 6 Zeeuwse kunstenaars. Addie Veldhorst, Daan Rijckborst, Joke Apner, Matthijs Apner, Paula Drost en René Verhage. Elke 14 dagen een gastexposant in een aparte ruimte. Open elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00-17.00 uur. En als de vlag uithangt. Toegang gratis. (naast het parkeerterrein van hotel Kodde). Klik hier!

 

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Puur natuur festival

Wij vonden dat FunFest niet mocht stoppen. En zo zullen ook vele andere hebben gedacht! Want hoe geweldig waren de laatste outdoor edities? Altijd één groot feest!

Daarom gaan wij verder, maar met een nieuwe organisatie en een nieuwe naam. Verder blijft alles hetzelfde. De muziek, de kunst, theater en we breiden het food gedeelte uit! Ook zal Barre Verkerke nauw betrokken blijven met de kunst. Het belangrijkste voor ons is dat de hele ‘FunFest’ vibe zal blijven bestaan. Klik hier!

Sjezenrijden Veere

FOLKLORE – Zaterdag weer sjezenrijden in Veere! Een prachtige Zeeuwse traditie. Versierde paarden en wagens, Walcherse klederdracht. Een fantastisch mooi evenement! Klik hier!

Vestingdag Veere

LET OP, LET OP, GEWIJZIGDE LOCATIE !!
De gehele dag zijn wij aanwezig op het MAURITSBOLWERK bij de ingang van het kanaal door Walcheren waar we op geregelde tijden saluutschoten zullen afvuren i.s.m. de kanonniers van TCA de Fles te Vlissingen.
Tevens is er ook een bivak bij de Mauritsbatterij. Klik hier!

Deepgroove at the beach

Bij Perry’s Beachclub mixen ze al deze ingrediënten op 13 juli tot een stevig housefeestje. Je staat op deze avond op de strandtent met een briesje in je haar en uitzicht op de zee te genieten van deep & tech house. Het is alweer de vijfde editie en de liefhebbers zullen heel blij worden van de line-up: Lucien Foort, Karim Soliman, Benjamin Scott, René Amesz, Kim Kaos en Jean Ladiz & Pepperoni on Sax. Klik hier!

Oranjefestival

Het Oranje Festival keert dit jaar weer terug op het veld achter de Oranjeboom. Klik hier!

Gratis DJ workshop voor kids in Domburg

Word jij de nieuwe Martin Garrix, Tiësto of Sophie Francis? Volg dan op 13 juli 2019 van 18.00 uur tot 21.00 uur een DJ Workshop! Je gaat lekker zelf aan de slag onder begeleiding van professionele DJ’s!

Je kunt jezelf vanaf 17.50 uur melden bij ’t Groentje in Domburg, je ziet ze vanzelf staan.

Doe je ook mee?
Deelnemen is gratis.

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

Circus Workshop

Wil je leren om een Diabolo de lucht in te gooien en weer op te vangen? Of gewoon met 3 balletjes jongleren? 🤹🏼‍♂️

Zondag 14 juli zal ik een workshop geven in de binnenstad van Vlissingen op de Kleine Markt. Klik hier!
 
Misty Basement
 
De Nederlandse reggae band Misty Basement is begonnen als een groep vrienden met een passie voor reggae muziek. Geïnspireerd door de grote reggae muzikanten uit Jamaica, begon hun muzikale tocht om zelf nummers te schrijven en hun eigen sound te creëren. Klik hier!


Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!