4 april 2019

De weekendtips van Zeeland voor het weekend van 5, 6 & 7 april 2019

Wat is er op vrijdag te doen in Zeeland

Night Fever – the very best of the BEE GEES

Nog een optreden in de provincie Zeeland aan de speellijst toegevoegd! Wie zien we in Vlissingen? Donderdag 4 april 2019 | CineCity XL Theater Klik hier!

Douwe Eisenga pre-release party + Broeder Dieleman en Vandryver

Een week voor de officiële release op Record Store Day presenteert componist en pianist Douwe Eisenga zijn nieuwe album ‘For Mattia’.

Het album komt uit op het indie-fijnproevers label TRPTK. Naast het titelstuk For Mattia dat in anderhalf jaar enorm populair geworden is, bevat het album allemaal nieuwe piano-songs. Klik  hier!

Chris Tangelder Presenteert: Anneke van Giersbergen

Anneke Van Giersbergen is vooral bekend geworden met The Gathering, maar ze is veel meer dan dat. Met haar kraakheldere stem betovert Anneke van Giersbergen zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes als metalheads. Wereldwijd ontvangt zij erkenning als rockzangeres, maar muzikaal is ze altijd grenzen blijven verkennen. Klik hier!

Verjaardagsfeestje!

Er is er een jarig, hoera, hoera!

Op Vrijdag 5 april vieren we de verjaardag van #MEESTERSCHUTTERS!

Voor zijn verjaardagsfeestje hebben we de meest energieke DJ van Nederland uitgenodigd. Niemand minder dan HA HA HA HATO. Hij komt een setje draaien en de boel op z’n kop zetten zoals niemand anders kan! Klik hier

El Toro Retro + FIJN!

De eerste van de maand betekend weer dat het tijd is voor de 25+!

Niet alleen hoor je de beste ‘ken je deze nog?’ ‘omg jaaaa!’ & de populairste top 40 nummers, maar ook gaan we het nieuwe jaar inluiden met met niemand minder dan DJ Rafya 

In de lounge hoor je weer de beste techno deuntjes door FIJN events. Met niemand minder dan: Janick Megroot, DJ E-Volution, Rogun! Klik hier!

Voor jouw (bril)inspiratie ga je naar Tilroe optiek in Vlissingen

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland

Las Fiestas – het feestenfestival!

Las Fiestas is altijd raak! Drie dagen lang eten, drinken, vertier en gezelligheid in en rond de Lasloods. Voor alle leeftijden en alle smaken. Er is food van kreeft tot knakworst, er is een kermis met botsauto’s, een wijncafé, non stop silent disco, dj’s, een biergarten, live muziek, een bruin café, een champagnebar, een kindertuin…Klik hier!

GLAMDAY OP&TOP ZIJ i.s.m MOOI parfumerie

Modeshows om 11.00 u en 14.00 u bij OP&TOP ZIJ. Laat je onderdompelen in de wereld van Fashion en make up!Hapje, drankje, feestje. Je bent de hele dag welkom om te kijken en te ervaren . Bij MOOI en OP&TOP ZIJ ! Klik hier!

GoGo 90’s&00’s

Het vetste 90’s en 00’s event van Zeeland komt naar Goes! Klik hier!

90’s Night Zeeuws Vlaanderen

Hét 90’s event van Zeeuws Vlaanderen, met echte wereldacts als CAPTAIN JACK, T-SPOON, PARTY ANIMALS en natuurlijk niet te vergeten de enige echte DJ Fabian. Klik hier!

Voorjaarsfair Kats
Zaterdag 6 april organiseren Annelies en Adrie van Schoonhoven de eerste Voorjaarfair in de Polder – Kats gehouden aan de Boomdijk 2 te Kats. Herkenbaar aan het ooievaarsnest.  Dit is op de nieuwe locatie van het  Noord-Bevelandse echtpaar.

De fair start om 11.00 uur – 17.00 u

aansluitend livemuziek van 17.00 u – 19.00 u.

Op de fair is een grote diversiteit aan standhouders op het gebied van mode, beauty, antiek, brocante, oude ambachten, workshop haken,  clown, schminken. Maar natuurlijk kan er ook gegeten en gedronken worden.

Rond de klok van 13.00 uur en 15.00 u zullen er modeflitsen zijn van Annelies Mode en artikelen van de standhouders.

Entree E. 3,50 incl. 1 consumptie.  Parkeren gratis. Klik hier

Doen je mee aan Rachelle's training: TRAIN JE BRAIN? Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Wat is er op zondag te doen in Zeeland

Workshop Oog Yoga

In deze workshop leer je deze eenvoudige, doeltreffende technieken om je ogen te relaxen en op een ontspannen manier te gebruiken, oogklachten te verzachten en mogelijk geleidelijk aan weg te nemen. Klik hier!

CopyCat

Copycat is een coverband die nummers vertolkt op een eigenzinnige manier. De band heeft een zeer gevarieerd repertoire en speelt nummers van onder andere bløf, Robbie Williams, Golden earing John mayer top 40 top 100 nummers alle stijlen eigenlijk. Stilstaan is er dus niet bij als Copycat optreedt. Klik hier!

Family Bootcamp & Picknick

Derde editie Family Bootcamp! Ben jij er ook weer bij? Deze keer weer nieuwe spelletjes & achteraf met z’n allen gezellig picknicken! alle pappa’s, mamma’s, tantes, ooms, … met kleine en grote ukkies.

Wat gaan we doen? De vloer is lava in het speeltuingedeelte, body clock, plankerpillar, … Vanalles! Ik zorg voor koffie, thee, water voor de pappa’s/mamma’s/…, drinken voor de kindjes en weer wat lekker. Klik  hier!

Aanschuifdiner En/of Spelletjesavond

Gezellig samenzijn aanschuiven aan tafel voor een vers gemaakt eenvoudig 3-gangendiner voor een vaste prijs. Allemaal aan een lange tafel. Ruimte voor een goed gesprek. Samen aan tafel verbindt. Wel even reserveren in verband met de voorbereidingen voor het diner via de mail info@kustvlissingen.nl of 0118-413122 of in het evenement.

Na het eten is er ruimte om een bordspel te doen. Klik hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!