18 juni 2019

De weekendtips van Zeeland voor het weekend van 21, 22 & 23 juni 2019

Wat is er op vrijdag te doen in Zeeland?

Festival de Veste

Festival De Veste is voor velen het gezelligste festival in het groen. Tijdens dit festival vormt zich een hip en knus lint van muziek, kunst, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken door stadspark de Veste. Aan en op het water vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Elke dag biedt het festival weer iets nieuws. Bezoekers laten zich culinair verrassen door de coole foodtrucks en brengen hun stem uit op de door kinderen gemaakte kunstwerken tijdens de Recycle Art-Challenge. Daarnaast zijn er workshops en een Pop Up- lifestylemarkt met verrassend aanbod. Klik hier!
 
Braderie 2019 
Het is weer zover. Onze vierde grote Braderie gaat plaats vinden bij de Yildrim Beyazit Moskee in Middelburg.
Dankzij de grote Belangstelling voor onze braderie is het nu een jaarlijks terugkomend evenement geworden wat drie dagen gaat duren. Iedereen is van Harte Welkom 🙂 Klik hier!
 

Thank Middelburg It’s Friday | Abdijplein Middelburg

Na het grote succes van ‘Thank Goes it’s Friday’ komen we op veler verzoek met een spetterende editie naar Walcheren. We hebben zorgvuldig gezocht naar een passende locatie die dit stijlvolle concept eer aan doet, deze locatie is gevonden!

Op vrijdag 21 juni wordt het prachtige Abdijplein in Middelburg omgetoverd tot een plek waar je kunt eten, drinken en dansen met vrienden, collega’s en zakenrelaties. Zorg dat je onderdeel bent van deze nieuwe beweging en we luiden graag samen met jou het weekend in! Klik hier!

 

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland?

Vlissingen Vintage 2019

3 dagen rockabilly, rock and roll, bands oldtimers,cars vintage market, vinyl beurs, bikes, beer ,food and funn op en rond de oude markt in vlissingen centrum. Klik hier

Smaak aan Zee Brouwersdam

De datum is bekend voor Smaak aan Zee Brouwersdam 2019
Vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni Food, Muziek, Kidsadventure & More. Klik hier

Motorrit voor de Molukken 2019

Jaarlijks organiseren wij voor onze stichting Rit & Rock voor de Molukken evenementen waarvan de opbrengst ten goede komt aan kansarme kinderen op de Molukken.

Motorrit voor de Molukken is naast de rit een wijkfeest met activiteiten voor jong en oud. Er worden hapjes verkocht en er is live-muziek. Klik hier

Glorification outdoor

25 years of hardcore. De grootmoeder aller zeeuwse dance feesten.

Sinds de eerste editie in 1994. Klik hier

Biggekerksedag

Zaterdag 22 juni 2019 is het van 10 tot 16 uur Biggekerksedag. (voorheen Evenementendag) Een dag vol activiteiten voor het goede doel.
Er is een grote ROMMELMARKT, maar ook een verloting, rad van avontuur, tentoonstelling in de kerk, demonstratie, eten en drinken en nog veel meer.
De opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Dekat Di Hati en de Stichting Zeelandiarun. Klik hier

Reynaert Fietstocht 2019

De Reynaert fietstocht is voor de één een dag om lekker buiten te ontspannen en voor de ander een moment om eens flink op de pedalen te gaan.
Tijdens de fietstocht komt u langs diverse stopplaatsen waar u wordt verwelkomd met diverse soorten amusement. Klik hier

Zeezicht festival 2019

Na wederom een fantastische editie in 2018 zijn we op zaterdag 22 juni 2019 terug op ons geliefde plek aan de Veerhaven. Op deze iconische locatie gaan we weer een dag lang vol genieten met die typische liefdevolle Zeezicht sferen en natuurlijk de geur van de zee. Klik hier!

from DUSK till DAWN rondje Veerse meer

We gaan het doen! from DUSK till DAWN 22 juni 2019. Rondje Veerse Meer!

Patrick van Iersel & Martijn de Vries presenteren:

Rennen van zonsondergang tot zonsopgang. Het event start op zaterdag 22 juni 22.06 uur en eindigt op zondagochtend 5.08 uur. Start en finish bij Kanoa Outdoor & Events, Muidenweg 225, 4471 NM Wolphaartsdijk. Klik hier

Esthedo in Middelburg, klik op de afbeelding om er meer over te lezen!

Wat is er op zondag te doen in Zeeland?

Highland games Hulst

Wedstrijd in het kader van het NK 2019. Deze wedstrijd is alleen voor A-klasse atleten en zal worden aangevuld met enkele internationale toppers. Klik  hier!

Joo de Roo Toertocht

Jo de Roo toertocht zondag 23 juni 2019. Er zijn 3 afstanden:
90 km, met tussenstop Bici Mondo in Rilland
60 km E-bike & familie tocht met tussenstop Fietscafé ’t Spulletje
45 km zonder tussenstop. 

Grote Markt te Goes, locatie Baas Beveland. Klik hier!


Four Kickz

The four Kickz is een akoestisch kwarte en bestaat uit Herman van Berendonk – zang en gitaar, Brian Quite – gitaar,en Theo Dunnes – percussie.
De band is medio 2009 opgericht op intiatief van Herman en Brian waarna Theo de band ritmisch kwam versterken. Klik hier!

Walk in Weekend!

Tijdens Vlissingen vintage is er weer een Walk in Weekend! bij Tattoo studio Walk the line. Leuke plaatjes voor leuke prijsjes. De ontwerpen die je hier kan terug vinden zijn speciaal voor dit weekend gemaakt. Elke tattoo word maar 1 x gezet! Klik hier!

Standwerkersconcours

Sluis heeft er een prachtig nieuw evenement bij! ‘Het Standwerkersconcours’.
Op zondag 23 juni strijden tussen 11.00 en 17.00 uur circa 40 standwerkers uit Nederland en België om als ‘beste’ uit de bus te komen tijdens het 1e standwerkersconcours in Sluis. Klik hier!

The Pine Box Boys | Podium ’t Beest

Van de schaarse zekerheden die het leven ons biedt, is dit veruit de leukste: de traditionele driejaarlijkse seizoensafsluiting door The Pine Box Boys! De band komt in de zomer weer naar Europa, en hebben hun trip zo gepland dat ze ’t Beest nog net mee kunnen nemen voor we de zomerstop induiken. Klik hier!

 

Klik hier om naar de FESTIVAL AGENDA ZEELAND te gaan

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!