27 december 2018

De leukste weekendtips voor het weekend van 28, 29 & 30 december 2018 in Zeeland

wat is er op vrijdag te doen in Zeeland?

Winter Muziek! In Cadzand
Brouwerslokaal presenteert gratis muziek avonden in de Pop-Up! Kom genieten van DJ Empraca, DJ M@gneto, de Krakers en DJ Stegeman. 
klik hier

Trekker light tour
In samenwerking met AJK Walcheren organiseert S.T.T.A. de Trekker light tour. Deze tour gaat langs de volgende dorpen in Walcheren: Serooskerke, Oostkapelle, Domburg, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Zoutelande en Westkapelle! Leuk voor jong en oud om een kijkje te komen nemen tijdens de tour!
klik hier

Oudejaars Stegentocht Middelburg
Reis mee terug in de tijd tijdens een spannende Stegentocht door het historisch hart van Middelburg tijdens de laatste Stegentocht van het jaar. Het einde vindt plaats op een sfeervolle locatie met een borrel en wat lekkers.
klik hier

 

TEMPO Bday Bash Jersey Goes
Vrijdag 28 December 2018 geeft TEMPO zijn bday bash in Grand Café Jersey te Goes.
klik hier

 

Winterfever in Terneuzen
Geniet deze winter van een unieke beleving voor jong en oud. Even een frisse neus halen is nog nooit zo leuk geweest! Terneuzen gaat swingend het jaar uit tijdens ons eerste echte winter evenement! 
klik hier

 

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland?

Wintermarkt in Domburg met foodcourt en Live muziek! 
De plek voor deze zaterdag is Domburg, want dit event is echt heel gaaf. Ik sta er trouwens ook met een kraam met allemaal vintage spullen die je kunt kopen van mij! Kom je ook?
Klik hier 

 

Eindejaarsparty en trekking van de grote loterij in Sint-Annaland
Na het toernooi zal de dag muzikaal worden afgesloten met DJ Erik 2k en zal ook op deze avond de winnaars van de prijzen van de loterij bekend worden gemaakt.
klik hier

Eindejaars Walk & Talk
Op de laatste zaterdag van 2018 worden de wandelschoenen aangetrokken en -weer of geen weer – wordt het een mooie middag in de buitenlucht. 
klik hier

Brouw Beats Wintereditie
Na de succesvolle edities van Brouw Beats ‘opening van het watersportseizoen’ en ‘Ete aon de Koaie’ is het tijd voor een wintereditie! Deze zal 29 december aanstaande plaatsvinden. 
klik hier

Kom in de stal in Nisse
Kom kijken in de stal bij de koeien, kalfjes en de melkrobot bij Kaasboerderij Ter Nisse.
klik hier 

Wat is er op zondag te doen in Zeeland?

Pub Quiz Westkapelle
De Quizmaster stelt algemene vragen, maar ook vragen over Zeeland met in het bijzonder Walcheren en Westkapelle. Met een hapje & een drankje, Quiz Menu én natuurlijk leuke prijzen. 
klik hier

Jazzclub movie middag in Zonnemaire
De biopic focust zich op een korte periode uit het leven van Miles Davis en we leren hem kennen in de tijd die leidde tot het opnemen van het album ‘In a Silent Way’ in 1969.
klik hier

Live muziek: Move On in Baarland
Sinds ongeveer een jaar of tien maakt Move On muziek voor eigen plezier, maar zo nu en dan geven ze ook een optreden. Harmonieuze samenzang van de twee zangeressen wordt ondersteund door gitaren.
klik hier

Technoparty Vroege Editie in Vlissingen
De laatste technoparty van 2018 wordt een vroege editie in vergelijking met de normale technoparty’s. Al om 18.00 uur zodat iedereen lekker vroeg los kan gaan!
klik hier

Instagram en LinkedIn training volgen?

Instagram of LinkedIn zakelijk inzetten? Dat kan! 
Geef jezelf nu op voor mijn training en haal meer business uit jouw Instagram of LinkedIn kanaal. 

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!