23 januari 2019

De leukste weekendtips voor het weekend van 25, 26 & 27 januari 2019 in Zeeland

Dé weekendtip voor het aankomende weekend! High Five in Middelburg. 

Er zijn vijf exposanten die vijf kunstwerken laten zien in Middelburg. De expositie / party duurt vijf uur, van 17.00 uur tot 22.00 uur. In Middelburg, huis ’s Hertogenbosch (Willie Wonka Villa). Klik hier voor meer informatie. 

#DETIP

Wat is er op vrijdag te doen in Zeeland?

LOSBOLLIG met DJ DYLVN in Middelburg
Kom je EVEN DANSEN? Voor de januari editie komt niemand minder dan DJ DYLVN draaien! Naast DYLVN staan onze lokale helden SANDER MAAS, LEESA en RVB in de DJ booth om weer LOSBOLLIG te doen!
klik
hier

High Five in Middelburg
Voor lokale helden. Voor jong talent. Voor artistieke creativiteit. High Five brengt mensen samen. Samen met jonge kunstenaars die een podium verdienen. En samen met iedereen die ze dat podium gunt. Kunst en exposities, maar dan op onze manier.
klik
hier


De Snor zingt Hazes in Goes
Cafe de snor zingt Hazes. Met een gezellige Belgische zanger Dimi en Alex.
klik
hier

Rockballads 2.0 in Middelburg
Passie, plezier, enthousiasme in rocktempel Griffioen!
klik
hier

Wat is er op zaterdag te doen in Zeeland?

Pre Carnavalsfeest in Hulst
Kun jij ook niet wachten tot carnaval? Daarom geven de Dames van Hvv’24 een pre carnavalsfeest en hier moet je bij zijn!
klik
hier


Apres Ski@DuCommerce in Terneuzen
Zoals elk jaar geven we ook dit jaar weer een apres ski party, dus haal de latten maar van zolder, haal je pakkie en je bril terug uit de doos en zorg dat je erbij bent!
klik
hier

Drive for Lucas in Tholen
Wij zijn als Car Tuning Zeeland gevraagd om voor Lucas zo veel mogelijk auto’s te laten komen. Bij voorbaat dank alvast. Lucas is een jongetje met een handicap, maar zijn handicap weerhoudt Lucas niet van zijn liefde voor auto’s.
klik
hier

LIMP excursie in Zierikzee
Zaterdag 26 januari is het één van de dagen met het beste laagwater van het jaar. Met deze LIMP excursie gaan we stenenkeren en de dieren en zeewieren in het getijdengebied inventariseren.
klik
hier

Wat is er zondag te doen in Zeeland?

Flamenco op de Bunder in ‘s-Heer Arendskerke
Danseres Jessica Achten en gitarist Tijn van der Sanden vormen sinds 2013 het flamenco-duo Encuentros. Ze treden graag samen op met gastartiesten.
klik
hier

Kinderyoga in Vlissingen
Op yoga avontuur in Vlissingen voor kinderen van 5 tot 9 jaar.
Kinderyogadocente Sylvia Kempkes gaat met jouw kind (en jezelf) op reis. Verhaaltjes, bewegen, lachen, spelen, stil zijn en veel plezier hebben.
klik
hier

Maak je eigen vogelhuisje bij Zwierelantijn! In Aagtekerke
Kom jij op zondag 27 januari spelen bij Zwierelantijn? Dan kun je tussen 13:00 en 16:00 uur je eigen houten vogelhuisje maken! Hoe leuk is dat? Natuurlijk kun je je ook gewoon naar hartenlust uitleven in de leukste Indoor-speeltuin van Zeeland!
klik
hier

Bluebird in Ossenisse
Jonge band, oude ziel. Blues met Gentse roots, dat is Bluebird in een paar woorden. De band liet zich al meermaals opmerken tijdens de intussen legendarische bluesjams met Lightnin’ Guy en Tiny Legs Tim in de Missy Sippy Gent.
klik
hier

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!