21 maart 2019

De leukste weekendtips voor het weekend van 22, 23 & 24 maart 2019

Wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Latin and More Vlissingen

Friday Night Social Vibes…Samen dansend met MiSalsa het weekend starten. Een drankje, een hapje en een dansje…meer is er niet voor nodig. 20:00 Doors Open 21:30 Workshop 22:30 Happy Hour, Social Vibes and More….01:00 End…..let the weekend start. Klik hier!

 

It’s Friyay! Middelburg

It’s Friyay! DJ A-Styl (#meesterschutters / Mr. LOSBOLLIG) draait weer de hele avond alleen de lekkerste tracks van toen en nu. DJ DBaws komt ook wat plaatjes draaien! Die twee samen wordt gegarandeerd gezelligheid! Geen poespas, gewoon weekend inluiden met goede muziek & lekkere drankjes. Dus kom gezellig langs en doe een paar dansjes! Toegang is GRATIS. Klik hier!

 

Peaky Blinders part 2 Vlissingen

Het succesvolle PEAKY BLINDERS feest is alweer bijna een jaar geleden en daarom vinden wij van Café de Concurrent het hoog tijd worden voor een PEAKY BLINDERS part 2. Dress like a PEAKY BLINDER en stap vrijdag 22 maart vanaf 20.00 uur met ons in de ruige wereld van “the fucking Peaky Blinders”.”Expect te best. Prepare for the worst”. Klik hier!

 

Doe je mee aan mijn nieuwe training? Train je brain. Klik op de afbeelding voor meer informatie! Liefs!

Wat is er te doen op zaterdag in Zeeland?

Cars & Coffee Zeeland 2019

Op zaterdag 23 maart 2019 verwelkomen wij alle auto liefhebbers met hun wagens bij de tweede editie van Cars & Coffee Zeeland. Een nieuwe waanzinnige locatie, de zelfde heerlijke koffie, iets eerder in het jaar maar minimaal net zo gezellig! Klik hier!

Peetman & The Wild Horses + special guests

Eigen nummers, maar ook covers van Johnny Cash, The Rolling Stones, Hank Williams en Leon Redbone…en dat allemaal in slechts één uur. Klik hier!

Masterclass voor Mini’s; Lente

Het is lente! En daar worden wij blij van. Tijd om naar buiten te gaan! Tijdens de tweede Masterclass voor mini’s gaan we samen buiten ontdekken wat er allemaal bloeit in en rond het dorp Wolphaartsdijk. Vervolgens gaan we met lokale, gedroogde bloemetjes 3 kleine buttons maken die je aan je tas, jas of iets anders leuks kan hangen. Natuurlijk is er sap en wat lekkers voor de mini’s. De ouders doen gezellig mee. Klik hier!

Lammetjesdag Middelburg 2019

Op zaterdag 23 maart wordt door ons weer de jaarlijkse lammetjesdag georganiseerd. De schapenstal bevindt zich aan het begin van de Cleene Hoogeweg in Middelburg (achter de Griffioenwijk). De dag duurt van 11.00 hr. tot 16.00 hr. In de stal zijn ruim 1000 lammetjes geboren. De lammetjes springen vrolijk rond en iedereen mag ze naar hartenlust knuffelen. Klik hier!

Hiphop & JAZZ – MC Nelson(uk) Live 

Nelson is an experienced live Hip hop and Jazz musician from Liverpool, UK. Performed with Nightmares on Wax, Ghostface Killah, Loyle Carner, Bishop Nehru, Soweto Kinch, Wiki, Oshun, Pharoah Monche and at festivals across UK and Europe. Klik hier!

DMW Party Glow in The Dark Edition 2.0 Hulst

DANCE MY WAY PRESENTS:  DMW Party GLOW Edition 2.0 * Be colourful – be seen – and glow *

WE PRESENT YOU A GLOWY EVENING With the best music. Klik hier!

WINTERBLOEMEN van Peer Wittenbols in het minitheater in Middelburg
Een wrange komedie over vriendschap en verlies, over loyaliteit en ander ongemak. klik hier voor kaarten.

Wat is er te doen op Zondag in Zeeland?

Boekenweekfeest Kloetinge

KoperenTuin en Paard van Troje boekhandel en uitgeverij organiseren een uniek evenement in de Boekenweek! Interviews met Jan Siebelink en Murat isik door Rene Verhulst en Karin van As. Bovendien is er voor elke aanwezige, een speciaal voor de gelegenheid geschreven, kort verhaal van Rene Verhulst. genummerd en gesigneerd. Kaarten en meer info verkrijgbaar in beide boekhandels.

Klik hier!

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Nee zeker niet! Doe je mee aan mijn training: TRAIN JE BRAIN?