14 maart 2019

De leukste weekendtips voor het weekend van 15, 16 & 17 maart 2019 in Zeeland

Wat is er vrijdag in Zeeland te doen?

80’s Verantwoord Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van De Spot! Klik hier!

Thank Goes It’s Friday De Grote Kerk in Goes zal op vrijdag 15 maart weer vol staan met prachtige verschijningen, muzikale wonderen, het lekkerste eten en een fijn dranken assortiment. Dat het weer een memorabele avond gaat worden is één ding dat zeker is. Klik hier!

JCI Veiling 2019 Vrijdag 15 maart 2019 organiseert JCI Walcheren een nieuwe editie van de traditionele veiling voor het goede doel. De JCI-veiling is een uniek business-to-business evenement, mede door de schitterende locatie en vertegenwoordigers van meer dan 150 Zeeuwse topbedrijven. Kortom: een evenement waar je bij wilt zijn! Klik hier!

Klimaatmars Zeeland
Wie doet er mee? Klik hier

 

Wat is er zaterdag in Zeeland te doen?

Voorjaarsbeurs “Spring ‘s in the air!”
Een gezellige kinderkledingbeurs met extra’s!

Zo goed als nieuwe, splinternieuwe kleding (maten 50-176/XS) en leuke accessoires én een plek om je overgebleven kleding te doneren! Klik hier!

Aladdin
Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin! Een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Van Theater Terra, bekend van De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Klik hier!

90’s night Vlissingen
16 maart 2019 bestaan we 10 jaar, en is het de 25e (!!) editie van de 90s Night. En daarom gaan we er echt een mooi feestje van maken, met hele gave 90s-earlybird prijzen, de haal-en brengservice, VIP-arrangementen en:……(tromgeroffel) een absolute 90s WERELDACT!!!! Dus als je de 90s Night al leuk vond…dan wordt dit helemaal te gek… Klik hier

Wandelen tegen ALS
Hele leuke wandelroutes over de dijken! Klik hier

 

Wat is er zondag in Zeeland te doen?

Springstof kinderfestival met Hippe Gasten
De derde editie van het allerleukste festival voor kinderen: Springstof! Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van Hippe Gasten, een knutseltafel, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Kik hier!

Swan market Vlissingen SHOPPING, FOOD COURT, NICE DRINKS, MUSIC, KIDS AND FREE PARKING

Klik hier!

Bandover live bij HAEF in Vrouwenpolder
Bandover is een bekende band op de Zeeuwse podia en zeker in Vrouwenpolder waar zij meerdere keren in de tent op de Vrouwenpolderse dagen en bij het Dikke Bukken toernooi hebben opgetreden. Klik hier

 

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Ik geef diverse trainingen over Social Media, maar ook over MINDSET! Wist je dat al?