3 januari 2019

De leukste weekendtips van 4, 5 & 6 januari 2018 in Zeeland

wat is er te doen op vrijdag in Zeeland?

Nia Special Class in Hulst
Het nieuwe jaar starten met beweging, dans, muziek & JOY!
Dansen en het vieren van het begin van een nieuw jaar.
klik hier

 

Improvisatie theatertraining in Goes
Iedere vrijdag staat de deur open om twee uur lang geïmproviseerd theater te komen maken. Met als basis theatergames van Keith Johnstone, Viola Spolin en Augusto Boal daag ik je uit de vrijheid van de speelvloer te komen ervaren.
 
klik hier

 

Yogaweekend in Domburg
Een heerlijk winters yogaweekend aan zee in Badhotel Domburg. Yoga, strand, sauna en een gezellig en luxe hotel.. genieten!
klik hier

 

Nieuwjaarsborrel bij Pier 7 in Vlissingen
2019 staat voor de deur, dus wat is er dan leuker om het op een vrolijke wijze in te luiden? Daarom organiseren wij een openbare borrel! En voor wie? Gewoon, voor degene die zin heeft in een lekker drankje, hapje en gezelligheid op de vrijdagavond!
klik hier 

Live muziek in Domburg
Live muziek bij Markt Zes in Domburg, altijd gezellig. 
Klik hier 

Vintage Dance Party: DJ Dierlijk in Middelburg
Het jaar is net begonnen dus wellicht is het (na die van oa Hayo en Hometown) je eerste dansfeestje van dit jaar, het laatste van deze blokhut, de beste gelegenheid om die glanzende schoenen in te wijden, te testen of je nou echt gestopt bent met roken, volledig op te gaan in de fantastische tunes die Dierlijk ons voorschotelt….weergaloos veel goede redenen om het vrijdag maar meteen te komen doen: DANSEN!!
Klik hier

wat is er te doen in Zeeland op zaterdag?

New Years Party in Axel
In Axel kom je om het jaar eens lekker in te luiden met niemand minder Hängarhead!!! Sfeer gegarandeerd!
klik hier

Nieuwjaarsconcert Veere’s Genoegen
Het fanfareorkest van Veere’s Genoegen o.l.v. dirigent Thomas Bruijns verzorgt zaterdagavond 5 januari een Nieuwjaarsconcert in clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere.
klik hier

Wintertraining – EHBO in Kamperland
Zaterdag 6 april wordt de tweede wintertraining gericht op de EHBO vaardigheden georganiseerd. De training is gericht op het in stand houden en verbeteren van de vaardigheden ten behoeve van het verlengen van het diploma, of het behalen van een EH diploma. 
klik hier

Nieuwjaarsreceptie bij Tholense Boys
vv Tholense Boys nodigt je uit voor de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. De muzikale noot wordt verzorgd door zanger Nick Koot!
klik hier

Wat is er te doen op zondag in Zeeland?

Nieuwjaarsduik 2019 in Brouwershaven
Zin om lekker op te frissen voor het nieuwe jaar? De locatie is afhankelijk van het weer en animo bij voorkeur bij de nieuwe kerkweg Den Osse.
klik hier

 

New Year Sunday Lounge in Ouddorp (Geen Zeeland, maar vlakbij!)
Het nieuwe jaar feestelijk vieren met de SING IT SISTERS en BUBBELS & BALLEN. Iedereen is welkom!
klik hier

 

Nieuwjaarsbrunch in Mauritshof
Om 11.00 uur wordt het buffet geopend. Laat je verrassen door het gevarieerde aanbod van feestelijke gerechten voor zowel jong als oud.
klik hier

Hard & Ziel nodigt uit: Gijs Teuwsen en Marith van Beek
Lekker muziek luisteren op zondagmiddag, wij houden ervan! Daarom hebben wij iedere koopzondag live muziek. Kan je daarna lekker blijven eten of op de bank ploffen met je take-away bestelling. 
klik hier  

Easy Sunday Morning in Vlissingen
Superfijn aan je zondag beginnen, met live muziek, verse sapjes, koffie en een lekker ontbijt bij de Soepbar in Vlissingen. Klik hier

Liefs Rachelle

Ook mee doen aan mijn Instagram training?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden