9 oktober 2017

Shaun het schaap (theatervoorstelling) in het CCXL Theater in Vlissingen!

SHAUN HET SCHAAP
Wie kent deze (jeugd) serie niet?
Mijn oudste twee kinderen hebben -denk ik- alle afleveringen wel gezien en ik vrees dat ik ze bijna allemaal ken. De serie waarin niet werd gesproken, althans niet in het Nederlands. Er wordt gesproken in klanken. De haan die de show opent, de verstrooide boer en Shaun het schaap die dol is op avonturen en zorgt dat het allemaal goed blijft gaan op de boerderij (en de boer niets merkt van de chaos die er heerst).

Foto’s: CCXL theater

RIEDELTJE
Wie kan de openingstune niet meezingen?
“Ik ken een schaap, dat is Shaun het schaap….” En nu is deze film vertaald naar een theatervoorstelling die je in het CCXL theater kunt gaan bekijken in Vlissingen met de voorstelling: ‘Bitzer is verliefd!’
Zoals ik dus al vertelde wordt ook in het theaterstuk niet gesproken. Brownie Dutch (producer/zanger) is verantwoordelijk voor de muziek in het stuk: ieder geluidje, blaf, gil, uitroep, of geblaat moet dus een functie hebben in het stuk. Ik kan dus niet wachten om te gaan kijken!

KORTING VOOR IEDEREEN!
Wil jij iets leuks doen met de kids om de herfstvakantie goed in te luiden?
Dan heb ik iets leuks voor je! CCXL heeft een korting voor jullie ALLEMAAL. Ja, je leest het goed. Als je de code: CCXLSHAUN gebruikt bij het bestellen van jouw kaarten (via de website), krijg je maar liefst €7,- korting op je kaartje.
VRIJKAARTEN?! 
Daarbij mag ik ook nog eens 4×2 vrijkaarten weggeven!
Wil je kans maken op deze vrijkaarten, mail me dan even op redactie@zeeuwze.nl  
Ik ben er in iedergeval ook bij met mijn dochter! Dus wie zie ik daar?
O, de voorstelling is zaterdag 14 oktober om 14.00 uur in Vlissingen! Meer informatie vind je op de website van het CCXL theater: www.ccxl.nl