11 juni 2017

Op vakantie in (eigen provincie) Zeeland #1 Mini-Camping Rustenpolder in Vrouwenpolder!

Zeeuwen in Zeeland?
Wij zijn best mensen die veel (en vaak) reizen! Het vliegtuig naar de meest verre, tropische oorden pakken. Maar dit jaar gaan we dat eens niet doen. Wij gaan namelijk deze zomer dwars door Zeeland toeren, met onze koffers. Ik wil -samen met mijn gezin- laten zien dat Zeeland niet alleen voor toeristen zeer aantrekkelijk is om op vakantie te gaan, maar ook voor ons ZEEUWEN!

Mini-Camping 
We beginnen onze toer in Vrouwenpolder! Niet heel ver van huis (zegge: 10 minuten), maar dat betekende niet dat we zonder slag of stoot weg konden. Want er moesten boodschappen mee voor een hele week, schooltassen (de kindjes moesten natuurlijk gewoon naar school toe), kleding en spelletjes (voor als het slecht weer zou worden). Op maandag (2e Pinksterdag) kwamen we aan en het was werkelijk prachtig weer.
Kinderboerderij
Het allereerste waar we verliefd op werden was de kinderboerderij! Eenden, geiten, walibi’s, kippen, paarden, konijnen en nog veel meer. Mijn dochter is de Martin Gaus onder de kinderen dus die waren we direct kwijt. “Welke geit is van mij?” riep ze het allerliefst, want als we plek hadden, mochten we een baby-geitje kiezen. Helaas blijft ‘ons’ baby geitje op deze camping en hopen we hem zo vaak mogelijk te bezoeken. Louk hebben we hem genoemd.
Stacaravan
De stacaravan waarin we verbleven was niet heel groot, maar dat is met zo’n omgeving ook niet nodig. Alles wat je nodig hebt zit er in (inclusief douche, wc en wastafel). Er waren twee slaapkamers, eentje met een tweepersoonsbed en eentje met twee eenpersoonsbedden. Een perfecte plek voor een gezin met twee kids. Onze oudste is momenteel 18 jaar en gaat niet altijd meer mee op vakantie (kijkt ook altijd bijzonder blij wanneer wij vertellen dat we er een paar dagen tussenuit gaan).
Omgeving
Naast dat ik familie heb wonen in Vrouwenpolder is het gewoon een gezellig dorp! Tijdens de Vrouwenpolderse Dagen (klik <<HIER>> om deze video te bekijken) heb ik Sweet Harbour ontdekt. Een leuke bistro in het centrum, waar je heerlijk kunt eten!
Dus de eerste avond hebben we hier gegeten.

ENFIN
Weet je, ik kan je alle informatie blijven opdreunen over Mini-Camping Rustenpolder in Vrouwenpolder, maar ik kan het je ook laten zien. Ik heb namelijk onze midweek bij de boer gefilmd en er een leuk filmpje van gemaakt. Zo kun je met je eigen ogen zien hoe leuk het daar is.

Deze video is in samenwerking met:
Mini-Camping Rustenpolder 
Koningin Emmaweg 6
Vrouwenpolder
www.minicamping-rustenpolder.nl