Ivon Corre, altijd leuk om haar weer eens te zien! Wat heel leuk is om te vertellen (denk ik) is dat ik vroeger op de basisschool met Ivon heb gezeten en we ook samen speelafspraakjes hadden, en tennisles.
Op de Golfslag in Domburg zaten we. 
Zij zat een klas hoger.

visbar-2
Vroeger keek ik eigenlijk stiekem tegen haar op.
Ze had een prachtige slaapkamer (met tweepersoonsbed), met mooie badkamer. Kreeg alle vrijheid van haar ouders. Was zelfverzekerd en altijd zichzelf (nog steeds).
Ik was in die tijd tamelijk onzeker over alles. Vandaar. En vond natuurlijk dat ik de strengste ouders had van het westelijk halfrond (wie had die niet?).

Al enige tijd is Ivon, samen met compagnon Martijn (van de Walle), eigenaar van de Visbar in Domburg en kom ik daar heel erg graag.
Maar binnenkort openen Ivon en Martijn een tweede zaak! Tijd om er weer een hapje te gaan eten!
Tekst: Rachelle Verhage 

De Visbar in Domburg
De Visbar in Domburg

EEN BEGRIP!  
Voor menig Zeeuw + ook daarbuiten is het eigenlijk geen nieuws: Bij de Visbar kun je gewoon ongelofelijk lekker en vers eten! Daarbij is de bediening fantastisch, zoals het hoort. Goed op de hoogte, prima op elkaar ingespeeld en altijd gastvrij.

De Visbar is dus een aanrader. Ik kom er niet zo vaak als ik zou willen (liefst elke week, maar dat gaat niet) maar als ik er ga eten is het altijd gezellig en lekker. Ivon is met recht een geweldige gastvrouw (opgegroeid in Domburg) en een echte horeca-tijger!

visbar-1

Verser dan vers
Het eten is vers, prachtig opgemaakt, extreem lekker en vers. Had ik al gezegd vers?
Kok en mede-eigenaar Martijn zwaait de scepter in de keuken, en aangezien Ivon nog geen water kan koken (echt waar!!) vormen ze dus zakelijk een gouden duo!

menu-kaart-visbar

Zeven dagen per week
De Visbar is altijd open! Elke dag. Zeven dagen in de week! Wat een toewijding en passie vergt dit van dit ondernemers-koppel. Toch, elke keer als ik daar ga eten,  stralen ze allebei uit hoeveel ze genieten! Ondernemers pur sang! 

visbar5

NIEUWTJE?
En nu het nieuwtje! Dit zakelijke duo, gouden koppel, partners in crime gaan een tweede zaak openen in Domburg!
Op loopafstand van de Visbar (naast pizzeria Milano) wordt in april “De Boterkapel” geopend, een shared-dining restaurant. Hoe leuk?
Momenteel staat het pand nog in de steigers, maar over niet al te lange tijd kun je ook daar heerlijk komen eten. De ZeeuwZe mag natuurlijk straks komen voorproeven, en zal ook verslag uitbrengen van de opening.

visbar6
EINDE

En zo eindigde onze lunch in Domburg. De tafel stond vol met lekkernijen waar we uit konden kiezen. Ivon als gesprekspartner is altijd een goed idee. En de wijn smaakte goed. Na een bakje koffie om de vis echt mee weg te spoelen namen we afscheid en zien we elkaar snel tijdens de proefavond voor “De Boterkapel.”
finale

fullsizerender


De Visbar 
Ooststraat 6, Domburg
Telefoonnummer: 0118 – 58 44 34

Elke dag geopend van 11.00 uur tot middernacht! 

hart20