26 juni 2018

Strandtenten in Zeeland: Strandclub Zee in Scharendijke

Werken aan de zee bij strandclub Zee
Op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland ligt strandclub Zee in Scharendijke. Nog net Zeeland en daar ben ik heel blij om, deze strandclub is namelijk instant favoriet geworden na maar één bezoek.
Voor mijn werk rijd ik kriskras door Zeeland en overal waar WIFI is, kan ik werken.
Op een heel gewone dinsdag reed ik richting Scharendijke (ongeveer 30 minuten rijden vanaf Middelburg) naar deze plek waar ik met drie collega’s had afgesproken. Van ontbijt tot de DIMIBO: ik heb hier in totaal 7 uur gewerkt, dus kan je zeker wel vertellen dat deze plek een aanrader is!
Een fotoverslag was een logisch gevolg van deze positieve ervaring, want al het goede is om te delen!

Mijn ontbijt: yoghurt met granola, honing en bosbessen

Ontbijt aan/bij Zee
Vanaf 10.00 uur zijn ze geopend en begon ik mijn dinsdag met een ontbijt van yoghurt, granola, honing en bosbessen. Een kopje muntthee met honing en ik was blij. Een van mijn favoriete ontbijtjes en zeg nu zelf? Met dit uitzicht ontbijten gebeurt ook niet dagelijks.

De strandclub is best groot zoals je op de foto’s kunt zien. Zowel binnen als buiten is er genoeg plek om aan te schuiven. Veel hout met landelijke details. De bank bij de open haard ziet er heerlijk uit voor als het even wat minder weer is, maar vandaag had ik geluk: de zon scheen!

Uitzichtje!

 
Sandwich brie, noten en honing als lunch.

Zeelucht maakt hongerig
Een aantal uur later, 2 blogs en 1 artikel later om precies te zijn, was het tijd voor de lunch. Zeelucht maakt hongerig en ik bestelde een sandwich met brie, noten en honing (zit dus nu aan mijn honing tax) met een koffie. Het leek bijna alsof de lucht met het uur blauwer werd en de zee ook!


Zitzakken aan/bij zee
Na een paar uur werken -mijn mailbox uitlezen en een Social Media opdracht- was het tijd voor de zitzakken buiten. Wat een heerlijk einde van een al net zo een fijne dag!
Nog heel even relaxen voordat ik naar huis rijd en mijn werkdag aan zee ten einde komt.

Deze plek mag je dus zeker niet overslaan als je van zon, zee en strand houdt. Ik ga zeker nog eens terug: of om te werken of gewoon om puur te genieten van wat Zee(land) biedt!

Strandclub Zee
Brouwersdam 2
Scharendijke
Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.