24 juni 2019

Strandtent Loods Tien Breskens

Loods tien breskens

Net buiten Breskens op één van de mooiste plekjes aan de Zeeuws-Vlaamse stranden vind je Strand Loods Tien, een hippe strandtent geheel in loungstyle. Wij voelden direct één al liefde voor deze intieme en gezellige plek! Wij gingen hier lunchen.  

Heerlijke lunchkaart

Of je nou een vlees- of vislover bent, vegan of een zoetekauw, voor iedereen die lekker én vers wil eten moet bij Loods Tien zijn!

Wat hebben wij genoten van onze salade met kip! Heb je nu zin in wat “Happas” van de kaart kun je die ieder uur van de dag bestellen! Zoals olijven, nacho’s, kibbeling of chicken wings! Sla de Chef’s Special niet over met zijn wisselende catch of the day & chef’s special vlees! En dat allemaal onder het genot van een lekker drankje en met uitzicht op de watertoren en de boulevard van Vlissingen.

Relaxt, fijne sfeer en een heerlijke kaart!

Een fijne ongedwongen sfeer met een lekker lounge muziekje op de achtergrond, een prachtige plek waar je kunt genieten van de zonsondergang en heerlijk eten. We love it en komen zeker terug!

Ben jij al eens op dit prachtige plekje in Zeeland geweest? 

Liefs Joelle

"Ik dacht dat ZeeuwZe alleen een blog was?"

Neen. Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!

Wie zitten er eigenijk “achter” ZeeuwZe.nl? Klik hier om kennis te maken.