BRAM in Zoutelande
Wij gingen pannenkoeken eten bij “BRAM” in Zoutelande, met maar liefst 4 (!) kinderen die heel graag pannenkoeken eten! Bij binnenkomst nam het beeld dat wij hadden van een pannenkoekenhuis een verrassende wending, want naast dat je inderdaad uit heel veel pannenkoeken kunt kiezen, hebben ze bij BRAM de perfecte oplossing bedacht voor de papa’s en de mama’s die met hun kinderen pannenkoeken gaan eten maar zelf liever iets anders eten (IK!)….
LOCATIE
De locatie is enorm centraal! Onderaan de duinen in het hart van Zoutelande met een fantastisch uitzicht. Het terras ligt wellicht aan een drukke weg in Zoutelande, maar dat maakt in dit geval weinig uit. Want voor de kinderen is het in de achtertuin beter vertoeven!
SPEELTUIN
De speeltuin achter het pannenkoekenhuis is geweldig! Ons testpanel had het binnen al snel gezien en hebben het merendeel van de tijd in de speeltuin doorgebracht (overigens hebben ze binnen ook speelhoeken, maar dat is leuk voor in de winter).
Een uitvinding, want je kunt zelf heerlijk rustig op het terras zitten (Q-time) terwijl de kinderen avonturen beleven in de speeltuin.
DE KAART
De kaart is verrassend, zoals ik eerder al schreef. Ik ben namelijk zelf niet zo’n pannenkoeken-lover (ik vind het een ontbijt en daar houdt het echt op..), maar daar heeft BRAM iets op gevonden. Naast de menukaart -die vol staat met de meest lekkere pannenkoeken- hebben ze een naast-de kaart-kaart met daarop salade’s, burgers, nacho’s en nog veel meer!
En ze hebben ook een bierkaart!! Met echt lekkere biertjes voor op het terras!
Biertjes, burgers en pannenkoeken?! Een overwacht gouden trio!
DE SMAAK (en hoe smoelt het?)
Natuurlijk mochten wij komen proeven van BRAM! Hoe de smaak was en hoe de pannenkoeken (en burgers) eruit zagen? Dat stuk laten we je liever via een korte VIDEO zien. Krijg je gelijk een goed beeld van dit pannenkoekenhuis in Zoutelande!
Heb jij nog tips waar wij lekkere pannenkoeken kunnen gaan eten in Zeeland? Mail ze dan naar redactie@zeeuwze.nl 


In samenwerking met:
Pannenkoekenhuis BRAM

Westkapelseweg 8
Zoutelande
www.pannenkoekenhuisbram.nl