7 maart 2017

Green Cuisine || Een culinair evenement in Zeeuws-Vlaanderen!

Danny Crombreen van Brasserie Leon in Hulst (bekend om zijn vleesgerechten op de menukaart) gaat op 2 april 2017 totaal iets anders te doen voor zijn gasten! Danny gaat namelijk een vegetarisch 5-gangen menu serveren om te laten zien dat vegetarisch eten meer is dan rauwkost en tofu.
Vegetarisch
Initiatiefneemster Silvia (van het bedrijf Rebel with a Mission in Zeeuw-Vlaanderen) is al 30 jaar vegetarisch en daagde Danny uit: “Danny ken ik van vroeger, toen ik zelf in de horeca werkte, en ik ken hem als iemand die wel in is voor een uitdaging. Toen ik mijn idee aan hem voorlegde lachte hij me niet uit -waar ik toch een beetje bang voor was- maar vond het een creatief idee.”
Green Cuisine
Vlees?
“Zijn menukaart staat bekend om zijn vleesgerechten en dat vind ik er nu juist zo mooi aan. Ik wil mensen buiten de hokjes laten denken! En ik hoop ook zijn vaste klanten naar de Brasserie te “lokken” om zo de veelzijdigheid van zijn kookkunsten te laten zien en bovenal mensen kennis te kunnen laten maken met de vegetarische keuken. Natuurlijk is iedereen welkom!”

Green Cuisine,
Een culinair evenement om te laten zien dat vegetarisch eten meer is dan enkel rauwkost en tofu.

Reserveren kan trouwens tot 19 maart aanstaande
(en ik ben erbij, dus je kunt mee rijden HAHA) 

Het 5-gangen menu kost €40.
En reserveren kan door een mail te sturen naar info@rebelwithamisson.nl
De aanvang is 12.30 uur.
Meer informatie? Klik dan HIER!
Of mail even naar redactie@zeeuwze.nl want ook wij hebben alle 
informatie!