11 mei 2017

Food Truck Festivals Zeeland || Smaak aan Zee Brouwersdam!

Na een succesvolle eerste editie van Smaak aan Zee is het tijd voor een nieuwe editie.
Op 16, 17 en 18 juni 2017 wordt er wederom het lekkere foodtruckfestival op de Brouwersdam georganiseerd met culinaire hoogstandjes en entertainment!

Smaak aan Zee vindt op 16, 17 en 18 juni 2017 voor de tweede keer plaats op de Brouwersdam. Het is een feestelijk Foodtruck Festival waar iedereen zich thuis voelt: de culinaire liefhebber, vrienden, families, locals en toeristen. Naast maar liefst 30 verschillende foodtrucks heeft Smaak aan Zee een uitgebreide programmering met o.a. muziek voor jong en oud.
Smaak aan Zee vindt plaats op de Brouwersdam, op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Dit is misschien wel de allermooiste plek in Nederland om een foodtruckfestival te organiseren! Pal naast het strand geniet je van alle culinaire hoogstandjes en lekkernijen, van heerlijke wijnen, verfrissende bieren en zomerse cocktails en sapjes.
Smaak aan Zee streeft ernaar een no-waste festival te zijn, wat betekent dat we actief investeren in het minimaliseren van voedselverspilling en zuinig energieverbruik. Ook zorgen we voor zo min mogelijk afval door recycling en gebruiken we zoveel mogelijk duurzame producten.
Meer informatie over Smaak aan Zee? Klik <<HIER>>
Deze tekst komt van de website van Smaak aan Zee.