24 mei 2017

De Eetclub, roulerend van eettafel naar eettafel!

Nog niet zo heel lang geleden las ik op Facebook iets over “De Eetclub.” Een groep gezellige vrouwen die eens per maand samen kwamen en samen aten. Iedereen was welkom om aan te sluiten?!
Ik houd hier dus van! Zonder na te denken gaf ik mezelf op voor de volgende avond, “de Italiaanse avond.” De bedoeling was dat iedereen een gerecht mee zou nemen, een soort Amerikaans feestje. Ik had besloten de soep te maken en een tussengerecht! En de rest? Die maakten andere lekkere gerechten!
Gevolg? Een overvloedige tafel! Toen ik net binnen was, vond ik het best heel even spannend, want ik kende eigenlijk maar 1 iemand. Nu ben ik niet heel verlegen, dus het ijs was snel gebroken en het bleek MEGA gezellig. Kletsen, eten, drinken, nog meer kletsen!

Elke 3e zondag van de maand komt “De Eetclub” bij elkaar, en nogmaals iedereen kan zichzelf opgeven en deel nemen. Er wordt maandelijks van tafel gewisseld, dat betekent dat je dus zomaar bij iemand aan tafel kunt zitten, die je niet kent in een huis waar je nog nooit bent geweest! Geweldig toch?!
Het initiatief van “De Eetclub” ligt trouwens bij Tarena Leidelmeijer en Jen Altena! Over Tarena heb ik dit artikel geschreven een aantal maanden geleden -> <<HIER>>

Ik vind dit een FABULEUS initiatief! Want als je het hebt over verbinden, dan is dit verbinden in het kwadraat. Wellicht even uit je comfort zone, maar dat is het helemaal waard. Geloof me!
Aaanstaande zondag eten we bij de Italiaan in Vlissingen “La Bella Cucina.” Want De Eetclub wordt dit keer omgetoverd tot Kookclub.
Jen en Tarena hebben namelijk een super leuke risotto workshop georganiseerd! In kleine groepjes worden er diverse risotto’s klaar gemaakt (EN gegeten)!
Wil je jezelf nog opgeven? Klik dan even <<HIER>> 
En wil je meer lezen over “De Eetclub?” Klik dan <<HIER>>