15 september 2017

De Roode Leeuw in Domburg: de ultieme warme chocolademelk, wit&puur!

De temperatuur daalt voorzichtig richting het vriespunt. Okay, de zon schijnt wellicht nog en er komen vast nog mooie dagen aan, toch gaan we richting de herfst. Ik houd van de wisseling van de seizoenen en vooral de herfst en de winter zijn favoriet. Mijn ultieme winterdag? Een wandeling terwijl het STEENKOUD is buiten (met sjaal, muts en handschoenen) om daarna op de bank te ploffen (met een dekbed) en voor de televisie te hangen. Soms met een kop thee, en soms met een warme chocolademelk. 
Bij de ZeeuwZe ben ik ook al aan de winter aan het denken, want ik wil natuurlijk herfst- en winterproof artikelen, blogs en video’s gaan delen! Zoals je gewend bent.
Dus vandaag (terwijl het zonnetje nog lekker scheen) reed ik naar Domburg om bij de Roode Leeuw DE ULTIEME WARME CHOCOLADEMELK te drinken.
In de smaken puur en wit.
Tekst: Rachelle Verhage 

Toegeven, ik ben niet echt een zoetekauw. Ik houd van hartig. Zout. Bitter. Soms pittig.
MAAR wanneer ik dan iets zoets tot me neem, dan doe ik het ook goed. Ik houd dus niet van half werk. Vandaar dat ik dit met jullie wil delen!

Deze ultieme warme chocolademelk, die je bij de Roode Leeuw in Domburg kunt bestellen, is HEMELS. Zondig. Zoet. Warm. Vers. Deze chocolademelk wordt namelijk gemaakt met echte chocolade van het merk: Tony’s Chocolonely. Afgetopt met diverse zoete zaligheiden zoals Oreo Cookies, marshmallows en karamel.

Dus zat ik vanmiddag met manlief en onze zoon op het terras van de Roode Leeuw en bestelden we de pure- en de witte versie. Om te delen.
Ik wil je 1 tip geven: scoop met je lepel een groot aantal van de toppings (inclusief slagroom), hang boven je glas en neem dan een hap. Succes gegarandeerd!

Het maakt dat ik verlang naar winter. Haardvuur, stampot, kerstliedjes, wild en laarzen.
All I want for Christmas is…! 

In samenwerking met:
De Roode Leeuw 
Markt 13
Domburg