19 juli 2017

Burger Bistro in Middelburg: Burgers, hotdogs & meer!

Yes! Een nieuw restaurant opende afgelopen week zijn deuren op het Damplein in Middelburg. Een plek waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn man Alex zich erg op verheugt. Normaliter bemoeit hij zich niet met de ZeeuwZe en gaat bijna nooit mee uit eten, maar in dit geval is hij al weken aan het pushen. “Schat, zodra het open is, gaan we daar eten hoor!” Zijn favoriete maal, burgers & bier!

Bij Burger Bistro in Middelburg hebben ze een uitgebreid assortiment burgers, van pain American tot de PULLED PORK BURGER. De droom van mijn man!
Maar ook de hotdog niet te vergeten, just the way I like it, met zuurkool. Vriendin van de ZeeuwZe Marieke ging vanavond al een hotdog happen en stuurde me foto’s van zowel de locatie als van haar broodje. JAMMIE!

Wat ik dan weer leuk vond om te lezen is dat de ketchup uit Graauw komt, u allen bekend natuurlijk! Onze vrienden van de Ketchup Fabriek (klik <<HIER>> om meer te lezen) zijn verantwoordelijk voor de lekkerste ketchup van Zeeland en omstreken. Met meer tomaat, veel minder suiker en een enorme hoeveelheid smaak. En dat weet ik omdat hier thuis alle flessen ketchup staan die ze maken.

De inrichting lekker robuust! En wees nu eerlijk? Een hamburger of hotdog gaat er altijd wel in toch? Ben jij al geweest? Ik ga volgende week met Alex maar eens een burgertje happen en een biertje drinken. Dat verslag lezen jullie binnenkort!

Mocht je al een burgertje willen happen? 
Het adres is:
Burger Bistro
Damplein 44
Middelburg