10 juli 2018

Wat te doen in Zeeland: Swan Market in Vlissingen

❃ Swan Market aan Zee! ❃

Met de zilte zeelucht, frisse wind en prachtig strand op de achtergrond het ideale decor voor onze Swan Market. Er kan weer volop geshopt en gekeken worden op onze unieke lifestyle markt, aanstaande zondag 15 juli bij De Lasloods in Vlissingen. Dit industriële pand bij de havens brengt je gelijk in de sfeer van tof design en unieke producten. Er is genoeg leuks te doen voor iedereen.

Vanaf zondagochtend 11:00 uur gaan ze van start en kan het swannen beginnen! Ben je ook zo’n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest unieke interieur items of draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal? Je vindt je het er allemaal!

Op de Swan vinden we het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen ze graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties te laten proeven terwijl de muzikanten jou ondertussen vermaken met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?!

Met meer dan 100 standhouders creëren ze ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod. De Lasloods biedt voldoende ruimte voor een inspirerend dagje Swannen in Zeeland! En natuurlijk zijn WIJ (oké: ik) erbij! Jij ook?
Klik <<<HIER>>> om het event via Facebook te volgen.

Lasloods
Tweede Binnenhavenweg 8
4382 ZH Vlissingen

WANNEER:
Zondag 15 juli
TIJD:
Van 11.00 uur- 17.00 uur