7 september 2019

Next-Gen ondernemen event met Tony’s Chocolonely

Hoe ziet de toekomst van het ondernemerschap eruit?

Kom naar het Next-Gen event en krijg hierop het antwoord.

Ben je ondernemer? Heb je een eigen bedrijf? Dan is dit zeker een aanrader. Een tip die ik graag met mijn collega-ondernemers deel (en zelf ook naar toe ga).

Op maandag 30 september 2019 kun je namelijk naar het ‘Next-Gen ondernemen event.’

Tijdens dit event gaan ze in op wat een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers beweegt en motiveert.

Wat ik vooral heel erg leuk vind, is dat er écht heel toffe sprekers komen die avond waar ik graag naar ga luisteren (heb natuurlijk zelf al tickets gekocht). 

Tony’s Chocolonely

Waarom is Tony’s Chocolonely nu binnen een paar jaar veel succesvoller geworden dan welk merk chocolade dan ook? Daar krijg je die avond antwoord op tijdens een talk van het merk zelf (!!) over over modern ondernemerschap en visie, maar ook over (moderne) slavernij, duurzaamheid en leiderschap.

De Speld

Ken je De Speld? De Speld is een satirisch online nieuwsmagazine en uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws. Het satirisch online nieuwsmagazine is opgericht in 2007 door Melle en Jochem van den Berg.

In 2011 werd De Speld verkozen tot Website van het Jaar in de categorie ‘entertainment’. Alleen hun Facebookpagina heeft inmiddels al bijna 660.000 volgers. 

Die avond houdt De Speld een talk over het thema nieuwe generatie ondernemers en medewerkers. Mega interessant en ook hier kijk ik enorm naar uit. 

Praktische informatie en tickets

Wanneer dit allemaal gaat plaatsvinden? Op maandag 30 september 2019 tussen 19.00 uur en 22.00 uur. 

Samen met mijn lieve ondernemer collega Willemijn Lijnse ga ik die avond alles ‘opslurpen’ aan waardevolle informatie voor mijn bedrijf: heerlijk dit soort avonden!

Wil je meer informatie of jouw tickets kopen? Klik dan hier.

*Tickets zijn beschikbaar tussen 29,95 en 44,95 (inclusief btw). Dit is inclusief drankjes, hapjes en het volgen van het volledige programma + kennissessies*

Liefs

Rachelle