15 augustus 2018

Uit (eten) in Zeeland: Slot Oostende in Goes

Slot Oostende
Weleens van de Slot Oostende biertjes gehoord? Of voorbij zien komen in de supermarkt?
Die biertjes worden gebrouwd in Slot Oostende: een historische plaats in Goes.

Lang geleden een kasteel en nu (sinds vorig jaar) een bierbrouwerij, maar ook een restaurant, hotel én een plek waar rondleidingen worden gegeven. Je kunt gaan voor een historische rondleiding door Slot Oostende, want een voormalig kasteel heeft uiteraard een verhaal bij zich. Je kunt ook gaan voor een rondleiding door de bierbrouwerij (hierbij zit ook een proeverij inbegrepen).
Wel zo lekker voor de bierliefhebbers!?

Restaurant
Het restaurant bestaat uit verschillende zalen, die alleen al de moeite waard zijn om te bekijken. Maar als je er dan toch bent, kun je ook een lekker hapje eten en drinken in een van de zalen. Dit is momenteel elke dag van de week mogelijk vanaf 10.00 uur. De menukaart heeft een uitgebreid aanbod om te lunchen, borrelen, of dineren. Vergeet ook de uitgebreide bierkaart niet: lekkere biertjes rechtstreeks uit de brouwerij.

Tot slot, overnachten
Slot Oostende beschikt ook over vier luxe hotelsuites. Als je eens wil overnachten op een gave locatie waar je van alle gemakken bent voorzien, is Slot Oostende een goede optie binnen Zeeland. Overnachten in Slot Oostende lijkt me wel erg gaaf trouwens en als je te diep in dat bierglaasje hebt gekeken ook nog eens reuze handig. 

Adres:
Slot Oostende
Singelstraat 5
Goes

<<website>>