14 september 2019

Tosti’s & Yoghurtijs bij St. John in Middelburg

Sint John in Middelburg is een begrip

Al veertig jaar een begrip in Middelburg en ondertussen ook daarbuiten. Zelf kwam ik hier vooral in de jaren ’90 tijdens mijn Middelbare schooltijd (maar wie niet?).

Tosti’s eten en spelletjes doen met vriendinnen in een tussenuur of na schooltijd genieten van je eerste cappuccino. Maar in de zomer natuurlijk ook (vr)eten van het allerbeste, allerlekkerste yoghurtijs van Middelburg, mét verse aardbeien en slagroom op dat heerlijk pleintje.

Terug naar die vertrouwende tosti's van vroeger

Nog steeds ga ik af en toe proeven van dat nostalgische gevoel en geniet ik van de heerlijke tosti’s. Niet alleen de oude vertrouwde ham/kaas tosti (met 2 schijfjes komkommer), maar ook allerlei exotische varianten staan op de kaart!
Welke tosti was vroeger trouwens jouw favoriet?

Tussen de studenten , Middelburgers en spijbelaars

Binnen lijkt het net of de tijd heeft stilgestaan en zit je in die “oude” huiskamer samen met andere Middelburgers, studenten en spijbelaars. Ook de toeristen hebben ondertussen dit -uit de achttiende eeuw daterende- pand ontdekt waar je vriendelijk word ontvangen en het naar verse koffie ruikt. 

De Vismarkt in Middelburg

Als het mooi weer is, zit je natuurlijk buiten op de oude vismarkt onder de oude lindes en kastanjes die voor een heerlijke schaduw zorgen en je het idee geven ver buiten de stad te zitten. Terwijl je hier juist zo naartoe loopt ,vanuit de drukke winkelstraat.

Op zoek naar een gemoedelijk, rustig en fijn terras in Middelburg? Bij St. John moet je zijn.

Borrelen bij St. John in Middelburg

Wat wel veranderd is de afgelopen jaren is dat je er nu ook terecht kunt voor een biertje of een wijntje met een bordje charcuterie. Of een een lekker ontbijt met yoghurt-granola of een croissant. Maar ik moet zeggen de tosti’s en het yoghurtijs blijven mijn favoriet! 

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!