1 mei 2017

Hotspots Zeeland || De Domburgsche Bier- en Melk Salon!

Mark en Mirjam -van de Domburgsche Bier- en Melksalon in Domburg runnen deze relaxte plek in Domburg, waar je overheerlijk kunt lunchen, taart kunt eten, maar ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen (verse broden, thee, jammetjes etc.) en mooi servies!
Ik ben voor een groot deel opgegroeid in Domburg en ken Mirjam al vanaf groep 5, toen we samen bij meester Moens in de klas zaten. Haar ouders hadden een zomerhuisje in de tuin waar ik graag vertoefde. Playbacken (altijd Madonna) en logeerfeestjes. Dat soort dingen.
Bier en melksalon
Ik kan mezelf nog herinneren dat ze aan mij de tekeningen liet zien van de B&M Salon, toen het slechts nog bestond op papier! En nu -jaren later- is het zo’n plek in Zeeland waar ik heel graag kom.
Mijn lievelingshap?
Boterhammen met sla, tomaat, mayo, avocado, uitgebakken spek en een eitje. Geloof me als ik zeg dat je deze bammetjes echt een keer mag gaan proberen. JAMMIE!
Hotspots Domburg
De komende lente en zomer is het vooral ook leuk om gebruik te maken van het tuinterras! De vogeltjes fluiten daar net iets harder, en daarmee bedoel ik dat het daar rustig is.
Bier en melksalon
Naast dat je er dus lekker kunt happen (vergeet de taart niet te proeven), kun je er ook winkelen (prachtig servies, heerlijke theeën, verse broden, jammetjes, mosterd en nog veel meer)!
Domburg Hotspots
weekendje Domburg
Weet je, ik kan nog wel 1000 woorden gebruiken om te vertellen waarom de Domburgsche Bier&Melk Salon een ereplek verdient op onze lijst van hotspots, maar je kunt het ook ‘gewoon’ gaan testen.
Ik weet zeker dat je dan verkocht bent.
Festivals Zeeland


Dombursche Bier&Melk Salon
Weststraat 11
Domburg