19 mei 2017

Hotspots in Zeeland || 5x taart op Tholen!

Nu hebben we al flink wat stukken taart voorbij zien komen tijdens onze zoektocht naar lekker taart in Zeeland! Vanochtend is het de beurt aan THOLEN!
Dus… 5x lekker taart op Tholen!
En aan wie kan ik dat beter vragen dan onze foodblogger van Tholen, Martine van Zeeuwse Foodie.
Zij maakte voor jou dit overheerlijke JAMMIE lijstje, dus mocht je ooit op Tholen zijn?
Vergeet dan niet een taartje te eten!

  1. Broodjes &Zo Kaeswienkeltje in Tholen

We genoten samen al eerder van een flinke hamburger bij de knusse lunchroom Broodjes &Zo. Vanaf begin mei worden er ook de heerlijkste taarten geserveerd van Tafel van Zus uit Tholen. Het is steeds weer een verrassing welke smaken er zijn, maar het is allemaal puur genieten! Lekker met een kop koffie of een frisse smoothie.
Hoogstraat 2
4691 CB Tholen

  1. Confiserie De 4 Verleidingen

Zodra je bij de 4 Verleidingen binnen stapt, waan je jezelf even in grootmoeders tijd. Snoep, nougat, fudge, chocolade, ijs en nog veel meer lekkere dingen lachen je tegemoet. Er is een klein terras waar je kunt genieten van huisgemaakte taart of cake. Let op: kijk even op de website of facebookpagina, want ze zijn niet elke dag open!
Raadhuisstraat 7
4698 AJ Oud-Vossemeer

  1. Café de Hoop in Sint-Annaland

Een bakje koffie met huisgemaakte appeltaart, dat gaat er altijd wel in toch? Op het terras van Café de Hoop kijk je uit op het mooie havenplein. Vergeet niet om na je taartje even via de trap een kijkje te nemen bij de mooie Setallandse jachthaven, doen hoor!
Havenplein 15
4697 EM Sint-Annaland

  1. Huys van Roosevelt in Oud-Vossemeer 

Wat denk je van een “Zeeuwse Bolus om je viengers bie af te likken” of een “Knipdurpse Appeltaart volgens een recept van opoe met slagroom en een vleugje Zeeuwse advocaat”? Een kopje Zeeuwse Bolusthee er bij maakt het geheel compleet. Bij het Huys van Roosevelt kun je Zeeuws Genieten met een hoofdletter G!
Raadhuisstraat 13
4698 AJ Oud-Vossemeer

  1. Eetcafé De Sixties in Tholen

De naam zegt het al; bij Eetcafé De Sixties beleef je het jaren ’60 gevoel. Je kunt hier genieten van een wafels met diverse toppings of gewoon een lekker taartje. Ook hier steek je de straat over en kom je via de trap meteen uit bij de haven van Tholen.
Kaaij 3
4691 EE THOLEN

Waar eet jij het liefste taart op Tholen?