Taart in Zeeland

Zoals je eerder hebt kunnen lezen (klik HIER om mijn vorige blog over taart te lezen) ga ik de komende weken op zoektocht naar de lekkerste taartjes van Zeeland!!
Na mijn vorige blog kreeg ik zoveel uitnodigingen om overal te mogen proeven, dat ik voorlopig niet taart-loos (of koek-loos) zal zijn.
Wat een leuke enthousiaste reacties! Hierbij 5x taart in Middelburg! 

HoneyPie in Middelburg
HoneyPie in Middelburg! 
Wie taart zegt in Middelburg (of wellicht wel in heel Zeeland) zegt automatisch HoneyPie. Geloof me!
Ik houd enorm van HoneyPie, van Helen (okay Greg, ook van jou) en al hun creatieve uitspattingen. En naast dat je natuurlijk ook glutenvrij, suikervrije brownies kunt gaan happen, serveren ze ook SUIKER. Je weet wel: van die Goddelijke taarten met glazuur en versierd met snoep of ander zoets?
Taart zoals taart hoort te zijn.
Volg je ze nog niet op Facebook? Zou ik even doen.
Maar een waarschuwing: dagelijks kwijlend boven een foto hangen is het GEVOLG.
Adres:
HoneyPie
Achter de Houttuinen 50
4331 NJ, Middelburg
De Juf in Middelburg
Ja, ook de Juf verdient zeker een plekje in mijn lijst! Een goed verstopt plekje wellicht (alhoewel..), maar geloof me als ik je zeg dat ik de weg prima weet. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik hier vaker koeken en repen haal (ik kan mezelf nog de Rocky Road Reep herinneren…MMM, lekker!). Want die verkopen ze ook! Maar ook de taart is ook LEKKER (is alles dan lekker?).
Adres:
De JUF
Sint Janstraat 32

4331 KC Middelburg

Fotocredits: De Juf in Middelburg
Fotocredits: De Juf in Middelburg (dit is the rocky road reep)

Imagine in Middelburg
Het nieuwe vegetarische en veganistisch lunchcafé en biologische winkel in Middelburg. Ook een klein beetje verstopt (aan het einde van de Nieuwe Burg), maar zeker de moeite waard. Alle taarten die ze verkopen worden speciaal voor Imagine gebakken en allemaal zonder geraffineerde suikers. Een groot gedeelte is trouwens ook gluten- of lactosevrij. Dus gezond en lekker eten eten zonder schuldgevoel (mocht je daar last van hebben) is hier aan de orde van de dag. Overigens kun je hier ook aanschuiven voor een hartige hap!
Adres:
Imagine
Nieuwe Burg 39

Middelburg
Serenitea in Middelburg
Een biologisch- en zeer kindvriendelijk restaurant/lunch cafeetje in de Gravenstraat in Middelburg, waar je heerlijk en puur kunt eten! Ook de taarten van Serenitea zijn glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. Daarnaast weten Jarno en Iwona veel over voeding! Maar goed, feit blijft dat hun taartjes noemenswaardig zijn en zeer lekker!
Klik HIER om mijn blog uit 2016 over Serenitea nog eens te lezen!
Adres:
Serenitea
Gravenstraat 82
4331 KP Middelburg

Fotocredits: HoneyPie in Middelburg
Fotocredits: HoneyPie in Middelburg

Helen’s Bakery in Middelburg
Aan het einde van de Lange Delft kun je in Middelburg ook lekkere taarten eten! Bij conceptstore Inmiddels eet je namelijk de lekkerste taarten van Helen’s Bakery.
Helen’s Bakery zit niet in de binnenstad van Middelburg, maar in de Mortiere. Dus de eerste keer dat ik  haar taart proefde was bij Inmiddels, maar na enig navragen weet ik nu precies waar ze zit! Je kunt bij haar trouwens meer dan alleen taart eten, ze heeft ook een zeer uitgebreide lunchkaart! Mijn favoriet? Worteltaart met roomkaas topping! JAMMIE!
Adres:
Helen’s Bakery
Althoornweg 10

4337 WW Middelburg

DON’T FORGET: Taart mag altijd! Want er is altijd wel iemand jarig (ergens op de wereld).
Next stop, Vlissingen! Waar eet jij het liefste taart in Vlissingen?

Rachelle Verhage