Het is weer tijd voor taart!
En dit keer onze 5 tips om lekker taart te eten in het westelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen! 

PIE, baby! 

Weekendtips Zeeuws Vlaanderen

 1. Qi Biotaria in Breskens! 
  Dit is een biologische koffie en thee schenkerij aan de Veerhaven in Breskens! Hier kun je dus terecht voor een lekker bakje koffie, thee, biologische limonade EEEEEN een lekker stukje (appel)taart of nog lekkerder… suikervrij, lactosevrij, vegan taartje met een limoen/avocadovulling! Laat je ook eens verrassen door de lekkere smoothies, en het ijs! Echt een toffe locatie en direct naast de ferry/boot dus leuk om een middagje te vertoeven (er vertrekt hier ook een mooie wandelroute langs het strand).
  Adres: 
  Veerhaven 3
  Breskens
 2. Strandpaviljoen Puur in Groede
  De high-tea van standpaviljoen Puur is een aanrader (PUUR Thee aan Zee)!! Naast dat het natuurlijk een toffe locatie is om te zitten/hangen/relaxen, is het ook nog eens overheerlijk (zoet). De macarons (niet echt taart, maar wel zalig) zijn JAMMIE, of de warme appeltaart.. oei! En daarbij serveren ze verschillende theeën! En voor een theeleut is dat een must. Vanaf 1 april a.s. krijgt Puur een nieuwe eigenaar!!
  Adres: 
  Zeeweg 1 (duinovergang 22)
  Groede
 3. Loesjes Lunchroom in Oostburg
  Naast de toffe koffies (a must try) en shaken Ice-Tea kun je hier terecht voor een keur aan taarten! Carrotcake, Cheesecake, appelbollen, bananencake of een lekkere wafel!! LEKKER!!!
  Adres: 
  Eenhoornplantsoen 8
  OostburgUit eten in Zeeuws Vlaanderen
 4. Eigenwijs eten&drinken in Oostburg
  LEKKERE KOFFIE!! En daarbij heerlijke hamburgers. Maar goed, daar kwamen we niet voor. De zoete verleiding mensen, voor bij de koffie. Dan word je pas echt verleid! Kleine taartjes, zoete koekjes begeleid door een mooi (en hopelijk) eetbaar bloemetje.
  Adres:
  Markt 6
  Oostburg
 5. De Lindenhoeve in Sluis
  Weet je wat ze hier hebben? Een tearoom-kaart! Dus een menukaart speciaal voor (zoetig)lekkers bij de thee (of koffie). Hoe briljant? De wafels zijn hier beroemd!! En LEKKER!
  Daarnaast kun je kiezen uit appelbeignets, of de mikadopannenkoek (en natuurlijk andere pannenkoeken, maar deze zag er zo lekker uit). Enfin, de wafels. Neem een wafel! Trust me! 
  Adres:
  Beestenmarkt 4 
  Sluis 

Mag ik nog een stiekeme 6e toevoegen? Want die tip kregen we van Sharon -via ons Instagram account – (waar ik veel meer laat zien wat er achter de schermen gebeurt bij “De ZeeuwZe”):
Lunchroom My Way in Sluis!
Hier maken ze dus zelf AARDBEIENTAART (die in de winter verandert naar kersentaart) met room, slagroom en bladerdeeg. En warme apfelstrudel, pannenkoeken, poffertjes… MMMM, snel gaan proeven maar! Date with myself! 
Adres:
Meerminnestraat 6
Sluis 

Volgende week gaan we weer ergens anders in Zeeland taartjes proeven! En met WE bedoel ik IK. Nou ja, ik neem ook weleens iemand mee om te proeven, want elke week zoveel taart eten als (voornamelijk) hartige eter is me een beetje te gortig. En het mooie?
Iedereen wil graag mee!

Liefs Rachelle