16 maart 2017

Hotspots Zeeland || 5x (lekker) taart in Vlissingen!

Vlissingen, the hometown van Little Spoon, onze enige echte eigen foodblogger! Hoe kan het dan ook anders dan dat ik haar vraag om een aantal tips met mij te delen!? Dus een beetje van mezelf en een beetje van Little Spoon! 

Hier gaan we dan: 5x taart in Vlissingen!

Kust in Vlissingen

 1. De Gecroonde Liefde in Vlissingen
  Appeltaart van de Juf (klik HIER om daar meer over te lezen), een huisgemaakte brownie (of glutenvrij) en een flinke plak carrot cake. Je spoelt dit Goddelijk stukje taart weg met een smoothie of een slow juicer (een heel groot verschil overigens).
  Adres:
  Nieuwendijk 13 
  4381 BV Vlissingen
 2. SintJacobscafe in Vlissingen
  Cheesecake, wortel-walnotentaart, de beste appeltaart van Vlissingen en een pure chocoladetaart (tijd voor een stilte…). Het kan niet op! Nu is het SintJacobscafe natuurlijk een van de leukste plekken van Vlissingen, maar ook op ons lijstje met de lekkerste taartjes van Vlissingen mogen ze niet ontbreken!
  Adres:
  Oude markt 22
  4381 ES Vlissingen
 3. Kust in Vlissingen
  Appeltaart & brownies! En lekker ook nog! Little Spoon schreef al eens over Kust in Vlissingen, maar je kunt er dus ook lekker taart eten (naast een heerlijke lunchkaart). Had ik al verteld dat ik dol ben op brownies?
  Adres:
  Nieuwendijk 3
  4381 BV Vlissingen
 4. Tilly Rose in Vlissingen
  Brood belegd met chocoladepasta en smarties? Dat is officieel geen taart, maar het smaakt vast wel zo? De high-tea voor kinderen! Daarnaast kun je overheerlijke verse scones eten met lemoncurt, Engelse clotted cream of met jam. En zelfs voor de heren heb je een high-tea met BIER!
  TAART PARADIJS!
  Adres:
  Oude Markt 10
  4381 ES Vlissingen
 5. Panta Rhei in Vlissingen
  Taart eten terwijl je uitkijkt op de Westerschelde? Dat kan bij de Panta Rhei in Vlissingen! Je hebt namelijk elke dag een andere (zoete) lekkernij waar je uit kunt kiezen. Maar ook huisgemaakte appeltaart en WAFELS.
  “Ik ben als was in je handen. Water in mijn mond. Zachte eetgeluidjes.” Ik houd namelijk van wafels! Zonder opsmuk overigens. Zonder fruit, zonder slagroom, zonder boter. Met een beetje suiker wellicht.
  Taart? Voor mij wel!

Brownie Zeeland
Ook bij “La Bella Cucina” heb je heerlijke zoete lekkernijen! Om je vingers bij af te likken! En dan kun je ook nog een taart zelf bakken! Of cupcakes. Of wafels (bel je me dan even?).
Dit recept van Little Spoon vind ik erg lekker: Kokos Citroen taartjes om een feestje mee te vieren! 
Next stop? Dat lees je volgende week zaterdag! Waar eet jij taart in Vlissingen?
Blog over Zeeland