1 mei 2016

Zijn vrouwen de weg kwijt?

Van-Nelle-shag-oksels
We werken, de meesten hebben kids en sommigen een dikke carrière. Manlief lijkt ook wat verdwaald. Tegenwoordig doet hij de afwas en scheert hij zijn verrekijker kaal.
“Want anders is het vies!”
In tegenstelling tot het slag vrouwen die het “hij neemt me maar zoals ik ben” verheffen tot een kunstvorm. Met zware Van Nelle-shag onder hun oksels en een gazon dat nodig gemaaid moet worden, lijkt niets ze nog te deren…. Het is goed hoor we zijn al zo lang samen!?
Korset en klederdracht
Wat is er in vredesnaam gebeurd?! Onze grootmoeders hesen zich nog in een korset en deden uren over hun klederdracht. En wat te denken van de enorme gezinnen destijds? Toen hadden ze nog geen wasmachine, maar wel tijd voor een mooie jurk en een paar fatsoenlijke victory rolls.
Tja, toen waren manlief en vrouwlief nog een team! Nu gaan we als vrouw alleen naar de Gamma.
Gekortwiekte pudding?
Ik kan heus wel een paar gaten in de muur boren, maar ik heb liever dat HIJ dat doet en mij er vervolgens tegenaan plakt. Ik wil dat mannen weer man werden en vrouwen weer vrouw! Noem het conservatief of wat je maar wilt, maar ik vind het romantisch.
Mijn droom-boy is een onvervalst zwetende en hardwerkende man. Niemand komt aan zijn koninginnetje. Ik huiver bij de gedachte te eindigen als een gekortwiekte pudding die niet langer zin heeft om aan zichzelf te werken en bij Gods gratie haar man er één keer per jaar “op laat” omdat-ie jarig is.
Alsjeblieft, breng de DIVA terug!
Het is prima om als vrouw jezelf te zijn! Natuurlijk…
Maar je mag best gezien worden, toch?
Alle vrouwen zijn namelijk mooi in mijn ogen. Hijs alleen je koplampen in een fatsoenlijke BH!
Laat je reet vooral zien, maar trek in vredesnaam die Oost-Europese hakken aan en bewaar je Crocs in de ondergrondse vuilcontainer.
VIVA LA DIVA!