4 november 2016

ZeeuwZe&Hij | Onze nieuwe modeblogger Robert trapt af!

Nietsvermoedend plaatste ik  (Rachelle) op Instagram een foto van onze modeblogger Yasmin in een kek winter outfit.
Prompt kwamen er reacties van een aantal volgers, waarom we eigenijk nooit mannen mode vertonen of überhaupt iets met mannen doen?
Dus. Nu zijn we van oorsprong natuurlijk de ‘Online ZeeuwZe vrouwenkrant’ maar omdat het woord krant niet helemaal de lading dekte zijn we sinds dit jaar ‘De ZeeuwZe’ en doen we heel vaak alleen maar wat we leuk vinden. Onze missie was en blijft verbinden met onze woorden en beeldmateriaal!
En wie zegt dat wij niet verbinden met mannen? Of dat mannen ons niet lezen? Wist je dat 34% van onze lezers man is? En zoals Edwin Mijnsbergen het al eens mooi verwoordde; “mannen vinden het stiekem heerlijk om jullie te lezen.”
Juist.
Maar goed, een uitdaging ga ik nooit uit de weg en ik sta bekend om mijn doortastendheid dus nam ik direct contact op met de ‘reageerders’ en zo ontstonden ‘De ZeeuwZe&Hij weken’ met een vaste mannelijke mode-blogger, waar ik heel erg blij mee ben!
Nu kennen Robert en ik elkaar al heel wat jaartjes, maar toch wilde ik eerst met hem afspreken voor een leuk interview. Zodat jullie hem ook leren kennen voordat we je ineens overvallen met zijn blog.
Dus -zo geschiedde het- zat ik met een bakje koffie bij de Vriendschap te wachten op Robert, waar we, toen hij er eenmaal was, besloten de welbekende mannen-vrouwen zaken ook maar eens te bespreken.

Foto privé bezit Fotograaf:Mary Remijn
Foto privé bezit
Fotograaf:Mary Remijn

Personalia
Robert Thenu
Leeftijd: Zeer onbekend.
Woont in Middelburg.
Favoriete plekjes: De Vriendschap in Middelburg en Robuust om lekker op terras koffie te drinken! Kloveniersdoelen, ook leuk. Silvy’s Gusti e Sapori, erg lekker om een hapje te eten!
Waar en hoe winkel jij eigenijk? Wandel je ook winkel in, en winkel uit?
“Mannen winkelen gerichter dan vrouwen, denk ik. We weten wat we willen kopen en vaak ook al waar. En als je het vindt, dan kun je de rest van de tijd op het terras hangen.”
Is het voor jou belangrijk om met de mode mee te gaan?
“Nou, wel om met de tijd mee te gaan. Ik trek gewoon aan wat ik wil maar het moet er wel verzorgd uit zien. Ik volg het modebeeld wel, maar geef er graag mijn eigen draai aan. Overigens hoeft mode niet duur te zijn, want een zwart leren jack combineer ik gewoon met een wit shirt van de H&M bijvoorbeeld.”
Ligt er op mannen een druk om je lichaam in vorm te houden?
“Ja, die ligt er ook best wel hoor! Mannen vinden het ook fijn om complimenten te ontvangen over hoe we eruit zien, en weet je? Moet je maar eens navraag doen, de sportscholen ontvangen zo na het einde van de winter, tegen de zomer, veel meer inschrijvingen.
Voor mij is het zeker belangrijk dat ik mijn lijf bij houd, want dan voel ik mezelf ook beter. Ik doe trouwens ook aan power yoga naast fitness. En daar zie je nu ook steeds meer mannen.”
Waar haal jij jouw kleding?
“Naast online, ga ik graag naar Manhattan in Domburg. BoMonT op de markt in Middelburg kom ik ook graag, zeker nu Peter (Christ) daar werkt.
Henk Sies in Middelburg, ook leuk! Voor mijn kostuums ga ik altijd naar Bijleveld toe.”
Psssst, binnenkort komen al Robert zijn favoriete winkels online!
Even geen mode-vraag, maar een persoonlijke. Waarom appen mannen zo KORT en krachtig?
“Dat duurt toch allemaal te lang? Mannen zijn vrij pragmatisch en praktisch en kort is duidelijk en straight to the point. Overigens als een man een vrouw leuk vindt is het weer heel anders!”
Waar val je op in een vrouw?
“Ik houd van zelfverzekerde vrouwen. No matter what dus. Vaak zijn vrouwen onzeker over hun lichaam, maar dat is echt nergens voor nodig. Ik houd van een vrouw die heel erg zelfverzekerd is.”
Hoe zou jij nooit gekleed gaan?
“Zonder riem! Een broek zonder riem is voor mij echt not done. Ook al heb je hem niet nodig, draag dan toch een riem.”
En voor vrouwen?
“Ik houd persoonlijk niet van witte pumps. Maar dat is meer mijn stijl.
Daarbij houd ik heel ERG van verzorgde voeten in een open schoen.”
Piekeren mannen?
“Zoals ik al zei, praktisch en pragmatisch. Dus ja we piekeren. Maar heel erg kort.”
Nog meer wat we moeten weten?
“Mannen pakken een hint best wel op, alleen zolang we hem niet oppakken.. hoeven we er niets mee!”
Ah. De welbekende aap uit die mouw.
“Mannen zien trouwens meer dan dat jullie denken! En wij kijken alle VLOGS van de ZeeuwZe!”
Vandaag trapt Robert af met zijn eerste MODE-BLOG.
Foto privé bezit Fotograaf:Mary Remijn
Foto privé bezit
Fotograaf:Mary Remijn

Dit is een casual look met een motor jack aan en een simpel wit shirt eronder (H&M).
De broek is vintage, een Levi’s.
En altijd je outfit afmaken met een riem en een mooi horloge.


Vanaf vandaag zal Robert elke maand een modeblog voor De ZeeuwZe verzorgen! Welkom Robert!