27 november 2016

ZeeuwZe&Hij || De mannen van Zeeuwse bluf rijden de Noordkaap Challenge!!

De “Noordkaap Challenge” voor 3FM Serious Request staat voor de deur en het avontuur gaat beginnen!!!!
Dit betekent dat er tientallen teams staan te popelen om de meer dan 7000 kilometer af te gaan leggen!
De “Noordkaap Challenge” heeft alles in zich voor de avonturiers, de deelnemers gaan 13 dagen in eigen auto honderden kilometers per dag afleggen om geld op te halen voor het goede doel.

TEAM ZEEUWSE BLUF
De Zeeuwse mannen Mike Smits & Cor de Smit gaan (als enige Zeeuwse team) dit jaar deze “Noordkaap Challenge” rijden en wij van de ZeeuwZe gaan (naast dat we hoofdsponsor zijn) ook de promotie doen voor de mannen.
Wij gaan de mannen dus online volgen tijdens deze zware tocht en zullen niet alleen aan jullie, maar ook via andere kanalen updates posten hoe het met ze gaat. Denk dan aan foto’s, filmpjes & meer van de twee mannen op de 16-urige boottocht, de kou, ontberingen en successen die ze behalen tijdens deze tocht. Allemaal in het kader van onze ZeeuwZe&Hij weken!
Maar eerst leggen we even kort uit wat nu precies de bedoeling is!

Mike & Cor
Mike & Cor

RODE KRUIS
De ZeeuwZe sponsort de mannen tijdens hun tocht, omdat we weten dat al het geld ten goede komt aan het Rode Kruis, een goed doel.
Het Rode Kruis vraagt namelijk aandacht voor de vele kinderen die sterven aan een longontsteking! Deze stille ramp eist elke 35 seconden (!!!!!!!) een kinderleven en daar wil de ZeeuwZe zich graag voor inzetten.
Mede omdat wij van dichtbij hebben meegemaakt wat voor impact een longontsteking kan hebben, en dan zijn onze voorzieningen prima in Nederland. Maar wat nu als de voorzieningen dit niet zijn?? Juist!
3fm_sr2016_poster_portrait
DE ROUTE IN HET KORT:
Op 7 december aanstaande vertrekken de mannen heel vroeg vanuit het Mediapark in Hilversum. En rijden ze richting Kopenhagen voor de boottocht Kopenhagen- Helsinki voor een bootreis van maar liefst 16 uur.
Daarna reizen ze vanuit Helsinki naar de Noordkaap die ze rond 12 december hopen te bereiken. Op 19 december aanstaande komen ze weer aan in Breda namelijk de locatie van het Glazen Huis van Serious Request!
En zoals beloofd volgen wij de mannen op de voet en laten jullie van alles meegenieten (lang leven het Internet).
WAT HOUDT ONZE ACTIE PRECIES IN?
Dat is een goede vraag waar we heel simpel een antwoord op kunnen geven.
Wij gaan EN geld inzamelen EN de meest leuke challenges bedenken voor de mannen die ze onderweg moeten gaan doen (voor iedere donatie mag je ook een challenge bedenken)!
Jij mag dus ook een challenge bedenken!
De mannen moeten namelijk in ruil voor het geld onderweg diverse challenges uitvoeren.
Wil jij dat ze bijvoorbeeld ringsteken in de sneeuw? Of skiën achter de auto aan? Pizza bakken in de sneeuw? Of heb jij een nog origineler idee?
Kom dan langs op ons kantoor of stuur ons een berichtje om jouw challenge door te geven. Dan zorgen wij dat Mike & Cor deze gaan uitvoeren (mits natuurlijk uitvoerbaar haha).
3fm_sr2016_wijsteunen_avatar
MEEDOEN?
Ben jij nu Zeeuwse ondernemer, heb je een praktijk, bureau, hotel of anders.. En denk je? Ik wil Mike & Cor ook ondersteunen dus zet maar zo’n inzameling pot bij mij neer? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dan dat het geregeld wordt.
Daarnaast is het ook mogelijk om een sticker op de auto van Mike & Cor te plakken voor dat beetje extra reclame tijdens deze reis, ook hiervoor kun je contact met ons opnemen!
WAAROM DOEN WIJ DIT?
1. Wij geloven in verbinden en samen. En hoe mooi is het dat wij ons met z’n allen gaan inzetten voor dit goede doel?
2. “Ons Zeeuwen” moeten elkaar een beetje ondersteunen nietwaar? Er doet dit jaar 1 team mee vanuit Zeeland, dus laten we massaal achter deze mannen gaan staan.
Alle teams die deelnemen aan de challenge worden uitgedaagd in avonturier-schap om alles uit de kast te halen voor een mooie bijdrage aan de editie van 2016 en het goede doel! Let’s do this together! 
3fm_sr_publiekslogo_wijsteunen
Wil jij trouwens doneren?
Dit kan op 2 manieren:
1. Kom langs op ons kantoor (vanaf 1 december) en gooi jouw kleingeld (of groot geld) bij ons in de pot!
Adres: Korte Geere 20 (pand van Two Ladies Like en Zola Kids).
2. Klik op deze link en doneer een bedrag dat jij kunt missen.
TOT SLOT
Wij gaan Mike en Cor op de voet volgen de komende weken in het kader van de ZeeuwZe&Hij weken. Je ziet bij ons dus ALLES! De ontberingen, de challenges, de kou en alle kilometers die dit duo gaat afleggen! Wij hebben er in ieder geval zin in en zeggen wordt vervolgd!