17 december 2016

ZeeuwZe&Christmas || Het ultieme verlanglijstje voor de feestdagen!

Christmas wish-list ladies!
Wij maakten onze “christmas wish-list”  voor december. Wat is leuk om te krijgen?
Psssssst… dus mocht je nog inspiratie nodig hebben en mee lezen? Doe er je voordeel mee!

 1. Een weekendje (of 1 nacht mag ook) weg! Sleeping beauty!
  Lekker met je vriend, vriendin, man of vrouw een weekend weg. En dan verrast worden natuurlijk. “Wij gaan dan-en-dan een weekendje weg en de oppas is geregeld (mocht je kinderen hebben).”
  Denk een leuke b&b, airb&b, pension of hotel ergens in the middle of niks.
  Het leukste kerstcadeau nietwaar?
 2. Een culinair avondje uit, a night on the town baby!
  Hoe gezellig is het om verrast te worden door wie-dan-ook, dat je een avond mee uit wordt genomen. Drankje bij een leuke kroeg, een hapje bij een lekker restaurant en after diner drinks bij een toffe bar. Volledig verzorgd, helemaal gepamperd worden.
  Wie wil dat nu niet?
 3. Lingerie.. Always on my mind!
  Heren, dames, wil je lingerie kopen voor iemand?
  Tip nummer 1: MAAT. Check de maat en zorg dat deze klopt. En dan mag je los, want hoe fijn is het om op kerstochtend een mooie negligé te krijgen. Een kanten string met bijpassende beha of mooie kousen!
  Verpakt in een prachtig doosje.. Love it!
 4. Sieraden.. Diamonds are a girls best friend!
  Corny wellicht, maar altijd leuk om te krijgen. Het gaat niet om de grootte, niet om de prijs, maar om de gedachte. Dus een sieraad met een boodschap, speciaal gemaakt voor jou. Een bedelarmbandje met bedeltjes die iets zeggen over een persoon. Hoe heel erg lief?
 5. Parfum.. Smell me!
  Okay, wij weten het. Parfum is heel erg persoonlijk! En niet iedere geur is jouw geur, maar je kunt al heel veel met een verkoopmedewerker in een parfumerie! Belangrijk vragen (zo hebben wij begrepen) is huidkleur en type (blond, donker etc.). Of even spieken op de wastafel en kijken welke luchtjes er al staan, dan is het makkelijk een luchtje te zoeken.
 6. Wellness, smellness!
  Een mooi ingepakte bon voor een lekkere behandeling. Dit cadeau is overigens voor iedere portemonnee. Want even lekker de wenkbrauwen plukken hoeft niet duur te zijn. En mocht je wel diep in de buidel willen tasten kun je een hele dag wellness cadeau geven. Dan wel voor twee personen he?!
 7. Interieur! Our house.. in the middle of the street!
  Altijd leuk om iets te krijgen voor in huis. Een mooie vaas, een prachtig schilderij, fotolijstje, een leuk hebbedingetje. In stijl, uit stijl, voor ieder wat wils! Altijd leuk om een mooi ingepakt cadeau te ontvangen dat aansluit bij de stijl van je huis toch?
  img_7125
 8. Smeersels! Love to pamper..
  Een lekkere bodylotion, crème, masker, peeling.. noem het maar op! Leuk verpakt in een zakje, mandje, bakje. En dan onder de boom! Hoe lekker is dat?
  Smeren maar!!
 9. Kleding! Dress to impress!
  Als je eraan denkt om kleding te kopen voor iemand (vrouw, man) is ook hier weer de tip: MAAT. Koop de juiste maat. Kijk even in een broek en een trui voordat je de stad ingaat. Altijd succes dan. Kleding is persoonlijk, dat weten we, maar ook wel heel leuk om te krijgen. En bewaar altijd de bon.
 10. Workshop! Make it baby!
  Een leuke bon voor een toffe workshop (dan liever 2 bonnen want dan kun je met een vriend of vriendin). Denk bonbons maken, schilderen, cocktails shaken, sushi rollen en anders. Lekker creatief!

Kerst draait natuurlijk om liefde, dus dit lijstje was super leuk om te maken, maar cadeautjes…  daar draait het natuurlijk niet om! 
Happy Holidays
hart20