10 maart 2018

(Zeeuwse) Fotografen opgelet: Werken aan jouw portfolio in Italië?

Oké, ik ben geen fotograaf maar weet dus wel dat je als fotograaf een portfolio nodig hebt en dat samenwerken altijd goed is om je vooruit te helpen! Nu kennen jullie fotograaf Linda Hemmes van onze rubriek “binnen kijken met…” (klik <<<HIER>>> om te lezen)  en zij gaat werkelijk iets heel erg leuks doen. In Italië nota bene (WARMTEEEE).

Dus ben je (beginnend) fotograaf en wil je meekijken in de keuken van Linda, maar daarbij ook veel meer leren over portretfotografie? Dan moet je even verder lezen! Ik was eigenijk alleen al mee gegaan voor de warmte HAHA.

Oh, en natuurijk zijn de foto’s gemaakt door Linda zelf bij dit stuk!

“Wil jij je porfolio aanvullen? Een betere connectie maken met je model? Samenwerken met een professioneel team, om zo je fotografie naar een volgend level te tillen?”
Tekst: Linda Hemmes 

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseer ik een portretfotografie Masterclass en ditmaal vlieg ik samen met Sunna, Chantal en cursisten naar Rome, Italië. En het leuke is, jij kan nog mee!

Even voorstellen
“Allereerst zal ik ons even voorstellen, want het is fijn om te weten met wie je dan op pad zou gaan. Ik ben Linda Hemmes, al 6 jaar professioneel fotograaf en mijn passie is portretten maken in mijn studio in Middelburg en op diverse buiten locaties en dat allemaal met de nadruk op de ogen en met een snufje fashion.

Sunna Neuféglise is professioneel model en actrice en zal tijdens de fotoshoots voor ons poseren. Misschien ken je haar van de Andrélon reclame? Ze timmert aardig aan de weg en heeft inmiddels al 45.000 volgers op Instagram en is al in verschillende commercials te zien, klik <<<HIER>>> om meer over haar te lezen! 

Chantal Kerkhove (klik <<<HIER>>> is visagiste en haarstyliste en zal de prachtige looks van Sunna creëren tijdens onze fotoshoots op locatie. We hebben al meerdere keren met elkaar samengewerkt en vormen een perfect team. Sunna & Chantal zullen tijdens de workshop ook hun ervaring met jou delen en je heel veel tips geven.

Waarom is deze workshop wel geschikt voor jou?

  • Je bent fotograaf en je hebt een idee in je hoofd en je zou graag willen weten hoe je dat het beste kunt uitwerken. Of misschien heb je moeite met een idee verzinnen? Conceptueel denken
  • Je wilt graag met modellen werken maar je hebt moeit met het connectie maken met het model waardoor de beelden toch niet helemaal aansluiten met je idee
  • Je wilt je portfolio aanvullen met beelden van een professioneel model en fotograferen op prachtige droomlocaties.
  • Je wilt graag weten hoe je het beste een portret kan bewerken in Photoshop
  • Je kan al je vragen aan ons stellen. We geven je tips over o.a. gebruik van social media, samenwerken met een team en ondernemen.

Overnachten
“We gaan overnachten in het B & B Casale del Passatore in een prachtig en rustige omgeving, nog geen uur rijden van Rome. Niet alleen krijg je allemaal informatie over fotografie, je bent ook in een inspirerende omgeving, heerlijk Italiaans eten en drinken in een sfeervolle ambiance en de omgeving is prachtig!”

Je herkent deze plek wellicht? Dat kan! Want voor de ZeeuwZe binnenkijker zijn we hier al eens geweest! Klik <<<HIER>>> om nog eens te lezen!

Nog even praktisch:
Datum: 17 t/m 20 maart 2018 

Prijs: € 999,- dit is inclusief overnachtingen, ontbijt/lunch en diner, vervoer van en naar luchthaven en entree prijzen. Exclusief vliegticket naar Rome.

Ga jij met ons mee?
Meld je dan aan via het aanmeldformulier (klik <<<HIER>>>).

Wij kijken er erg naar uit om deze reis samen met jou te maken.
Ben je nieuwsgierig wat we allemaal gaan doen en wil je ons graag volgen (dat kan natuurlijk ook)?
Klik dan <<HIER>>  

Lieve groet, Linda