13 maart 2017

Zeeuwse evenementen || De Zeeuwse Obstacle Run 2017!

Modder race, Obstakellopen of Obstacle Run! Diverse namen voor een run die je zowel fysiek als mentaal op de proef stelt! Want het hardlopen wordt namelijk gecombineerd -het woord zegt het al- met hindernissen, obstakels. Op zaterdag 2 september 2017 kun je deze uitdaging aan gaan in Goes!
De reden waarom we dit in maart delen? Tja, dan kun je jezelf op tijd inschrijven (en is er dus nog ruimte) EN dan heb je nog iets meer dan 5 maanden om te trainen!
De Zeeuwse obstacle run
Op 2 september 2017 kun je dus meedoen met de “Zeeuwse Obstacle Run” in Goes. Als deelnemer kom je flink wat modder en water tegen naast de hindernissen. Kruipend onder prikkeldraad, touwnetten en een hoop klimwerk.
Zeeuwse evenementen
Tijdens de run is het trouwens toegestaan elkaar over de hindernissen te helpen. En mocht een hindernis niet lukken (of zie je het echt niet zitten) mag je verder lopen als je 10 burpees hebt gedaan. Tijdens de warming -up wordt uitgelegd wat buspees zijn, mocht je dat nog niet weten.
Run Zeeland
Het parcours is gemarkeerd met rood-wit lint. Op sommige plaatsen is het helemaal afgezet. Er staan langs de route vrijwilligers en verkeersregelaars. Je bent dus verplicht hun aanwijzingen op te volgen. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen (verkeers-) gedrag.
Zeeuwse events
De ZeeuwZe
Wil je jezelf opgeven?
Klik dan HIER.
De RUN zal plaatsvinden op 2 september 2017 vanaf 12.00 uur in Goes.
Deelnemers steunen met hun inschrijfgeld de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De opbrengst van de Zeeuwse Obstaclerun gaat namelijk rechtstreeks naar Stichting Jayden. Deze stichting zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen zodat de kwaliteit van de behandelingen verbetert, de vervelende bijwerkingen verminderen en de pijnbestrijding beter wordt bij kinderen die leiden aan deze verschrikkelijke ziekte. Klik HIER om meer te lezen over Stichting Jayden! 
Met wie wil jij deze run lopen?
Rachelle Verhage