27 september 2017

Wonen in Zeeland || Binnen kijken bij… Brianda in Wemeldinge!

Hond Senna
Na een mooie tocht langs de Zeeuwse kust komen we, voor deze binnenkijker, aan in Wemeldinge. We worden kwispelend welkom geheten door Senna: de hond. In deze woning woont Brianda, samen met haar man Remi en hun kinderen: Levi, Bo en Fender.
Liefde voor styling
Brianda haar woonstijl is neutraal en basic. De woonkamer is daardoor licht, fris en de sfeer is tijdloos, maar toch persoonlijk. Zo kiest ze ervoor om ieder half jaar -wanneer de zomer of winter zich aankondigt-een kleur toe te voegen. Zoals de meeste dames in deze serie binnenkijkers heeft ze haar liefde voor styling van haar moeder mee gekregen. Haar moeder was vroeger ook altijd al bezig met haar interieur. Brianda toverde in haar ouderlijk huis haar slaapkamer met grote regelmaat om tot weer iets anders.

Woonkeuken
De afgelopen jaren heeft het gezin gekozen om er nog een uitbouw aan vast te maken, om zo een echte woonkeuken te creëren. Het inrichten gaat eigenlijk gaande weg, vertelt ze ons. Als een meubelstuk bij het interieur past, koopt ze het en gaat ze verder met het stylen.
Ze geeft eerlijk toe dat ze ook weleens een miskoop heeft, net als iedereen!

Live with love
Als je goed in de woning rond kijkt, kan de waanzinnig mooie gele deken en muurhanger je niet ontgaan zijn. Wij kenden dit al, want we volgen deze vrolijke en creatieve dame al een tijdje via Instagram en Facebook.
Brianda is namelijk sinds vorig jaar het gezicht achter Livewithlove. Na wat creatieve uitspattingen is de liefde voor wol ontstaan. Een mooi verhaal is dat het eigenlijk altijd al in haar DNA heeft gezeten. Zo vertelt ze dat haar beide oma’s vroeger altijd al breiden. Maar één oma heeft de start van haar bedrijf mogen meemaken en zij was haar grootste fan!
Brianda breit met bezemstelen (!) heel bijzondere items: dekens, muurhangers, sjaals en nog veel meer. Wat gaaf! Doordat ze breit met de bezemstelen, ziet het er netter en regelmatiger uit. Daarnaast is de deken of sjaal qua structuur mooi dicht.
We mogen natuurlijk alles voelen en deze Merino wol is heerlijk zacht en soepel. Ze vertelt ook dat het geen geur heeft en dat mensen die allergisch voor wol zijn wel tegen deze wol kunnen. Dat is natuurlijk geweldig om te horen. Wanneer je sjaal of deken gewassen moet worden dan hang je hem in de mist of in je badkamer. Zodat de stoom de sjaal of het deken reinigt.

TIP van Digna
We gluren ook nog even op zolder en in de slaapkamer van haar dochter: wat een heerlijke meisjes kamer!
Tip van Digna: Behang (met een gaaf patroon) is een eyecatcher in een meisjeskamer. Kies net als Brianda voor een dubbele baan in de slaapkamer. Zorg er wel voor dat de accent-kleur van het behang op meerdere plaatsen in de kamer terugkomt. Zo creëer je eenheid in de ruimte!

Brianda heeft nog wel wat wensen voor haar huis: een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Genoeg mogelijkheden haar creatieve ideeën te kunnen loslaten op haar huis!
“Dank je wel voor het gluren en wat een toffe interieur en mooi verhaal!”
Wil je Brianda ook volgen of zo’n gave deken of iets anders bestellen kijk dan op haar website: www.livewithlove.nl

Wij gaan weer voor jullie op pad: volgende maand een klein beetje verder dan Zeeland, maar wel met een Zeeuws tintje!

Wil je meer lezen over Digna, interieur styliste? Klik dan <<<HIER>>> 
Wil je meer lezen over Linda, fotograaf? Klik dan <<<HIER>>>