18 december 2018

Winter in Domburg

Wintermarkt in Domburg

Lichtjes, vuurkorven, sneeuw (?), muziek, versiering én de geur van lekker eten hangen deze winter allemaal in de lucht: een sfeer waar je direct van gaat gloeien, waar je herinneringen kunt maken én als ultieme winter/kerst-lover je hart kunt ophalen?

WANT, op 29 december 2018 van 13.30 uur tot 21.00 uur bereikt Domburg één van de hoogtepunten van de winter: namelijk de wintermarkt in Domburg, waar je kunt genieten van het ultieme wintergevoel.

Voor zowel jong als oud hebben ze een programma dat je zeker niet mag missen. Warme chocolademelk (een heuse chocolade bar), lekker eten, vermaak, muziek, een FOOD COURT (met diverse foodtrucks), diverse acts waaronder ‘De Tijdhandelaar’ een uniek straattheater en je kunt met alpaca’s knuffelen: wie wil dat nu niet?

Isabel provoost

’s Middags treedt niemand minder dan Isabel Provoost op met haar band, dus ook de muziek is geregeld. 

Kinderdisco in Domburg

Bij Tramzicht in Domburg is een serieuze kinderdisco met DJ’s, siroop en lekkers voor de kids, dus voor ieder wat wils. Denk overigens dat mijn kinderen bij de chocolademelk-bar te vinden zijn (haha). 

Nu heb ik een vraagje voor je: welke wintermarkt mag ik ook niet missen? Laat het mij even weten via één van mijn Social Media kanalen?

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!