1 november 2017

Winter high-tea in Bruinisse: een snowflake martini, lopend chocoladetaartje en meer lekkers!

Ik had je laatst al meer verteld over het MUST-DO event in Bruinisse in de maanden november en december! Vandaag vertel ik je meer over de WINTER high-tea op alle zondagen in november en december bij brasserie Sailor’s Inn in Bruinisse!
Tekst: Rachelle Verhage


WINTERSE KOST
Op ALLE zondagen in november en in december kun je reserveren voor een speciale winter high-tea in Bruinisse! Een prachtige locatie (vanuit Middelburg ben ik ongeveer 35 minuten onderweg) aan het Grevelingenmeer met een fabuleus uitzicht.
Je krijgt wanneer je reserveert door deze high-tea onbeperkt thee, een winterse amuse en een lopend chocoladetaartje. Maar daar stopt het (gelukkig) niet: denk scones, soesjes, hartige taart en sandwiches met als klapper de snowflake martini.

WINTERWONDERLAND
De brasserie is momenteel omgetoverd tot een waar winterwonderland! Ik heb al beelden gezien (vrijdag ga ik live kijken) en ik kan je verzekeren, het ziet er geweldig uit. Het ademt winter, kerst, rendieren, glitters, warmte en daarbij hebben ze een heuse warme chocoladeBAR. Dus je schenkt je chocolademelk, schept daarover topping(s) naar keuze en drinken maar.
Wil je trouwens meer lezen over het winterwonderland? Want ze organiseren naast een winter high-tea op zondag nog veel meer leuke events de komende twee maanden.. Klik dan <<<HIER>>> 

Wil je reserveren voor deze winter high-tea? Mail dan naar: info@sailorsinn.nl